Bosch Blauw garantie

Welke garanties heb je op een product van Bosch?

Naast de wettelijke garantie biedt Bosch een aanvullende fabrieksgarantie.
Wanneer je Bosch Blauw gereedschap bij Klium koopt en nadien je aankoop registreert,

profiteer je bovendien van 2 EXTRA JAREN KLIUM GARANTIE.

Klium is een officiële en erkende dealer van Bosch (dat geldt trouwens voor alle merken in onze webshop).

Wat houdt de fabrieksgarantie van Bosch in?

De Bosch Blauw Garantie geeft je:

  • 3 jaar garantie op elektrisch gereedschap. Dit geldt voor alle professionele blauwe elektrische gereedschappen en meetgereedschappen van Bosch. Uitgesloten zijn hoogfrequent gereedschap, industriële accuschroevendraaiers en persluchtgereedschap, meegeleverde accessoires, accupacks en oplaadapparaten.
  • 2 jaar Premium Service voor accu's en oplaadapparaten. Dit geldt voor alle professionele blauwe Bosch Lithium-Ion-accu's inclusief oplaadapparaten. Treedt er tijdens de looptijd van de Accu Premium Service door een materiaal- of fabricagefout of door slijtage een gebrek aan een accu of een oplader op, dan zal Bosch deze vervangen, eventueel door een nieuw model. Vervangen accu's of oplaadapparaten worden eigendom van Bosch.

bekijk alle Bosch productenlees de fabrieksgarantie

Wat houdt de extra Klium garantie in?

Bij Klium krijg je 5 jaar GARANTIE op elektrische gereedschappen van Bosch Blauw. Bovenop de fabrieksgarantie ontvangt je na registratie van je aankoop 2 JAAR EXTRA KLIUM GARANTIE. Dat betekent meer zekerheid om je nieuwe aankoop lange tijd zorgeloos te gebruiken.

De wettelijke garantie is minimaal 2 jaar. Na registratie bij de fabrikant kan je, naargelang merk of product, de garantie verlengen met 1 jaar. Van Klium krijg je hier nog een twee extra jaren garantie bovenop. 

Voor de twee extra jaren Klium garantie gelden dezelfde garantievoorwaarden als van de leverancier. De Klium garantie is niet geldig op producten of productgroepen die door de fabrikant uitgesloten worden voor een verlengde garantietermijn. Indien je een Bosch Blauw product niet kan aanmelden bij de fabrikant voor een verlengde garantie, is de extra Klium garantie dus niet van toepassing. De Klium garantie is van kracht vanaf 02/07/2018.

Wat moet je doen voor de Bosch Blauw garantie en de extra Klium garantie?

Nadat je een Bosch Blauw product bij Klium hebt gekocht, ga je naar de Bosch website en registreert daar je machine, accu of oplaadapparaat binnen 4 weken na aankoop. Je ontvangt dan een garantie- en servicecertificaat in de vorm van een pdf document. Let wel: elk apparaat moet je afzonderlijk registreren.

registreren

Er is een probleem met mijn Bosch gereedschap, wat nu?

Simpel: neem contact op met de Klium klantenservice. Omschrijf het probleem en mail ons het aankoopbewijs en het garantiecertificaat, dan helpen wij je verder.

Belangrijk om weten! 

Bij het retourneren van artikelen voor garantie- of herstellingsaanvragen moeten enkele veiligheidsvoorschriften gevolgd worden. Deze voorschriften zijn er om de veiligheid van technici en logistieke medewerkers te garanderen. Wanneer deze niet gevolgd worden, zal er een bijkomende kost aangerekend worden. Je doet er dus goed aan dergelijke bijkomende en overbodige kost (min. €25) te vermijden door onderstaande veiligheidsvoorschriften te volgen. 

Voor het retourneren van stofzuigers en brandstofaangedreven machines gelden specifieke veiligheidsvoorschriften:

  • stofzuigers: de stofzuigzak dien je te verwijderen,
  • brandstofaangedreven machines: verwijder brandstof en olie uit het reservoir.

 

klantenservice