Tork persoonlijke hygiene

(205 producten)

Tork: Totaaloplossingen voor persoonlijke hygiëne

Wat hebben de keuken van een sterrenrestaurant, de verfspuiterij van een autofabriek en de toiletten van een kantorencomplex gemeen? Er is een grote kans dat u er reinigingsproducten en systemen van Tork zult aantreffen.

Tork producten vinden hun toepassing in de industrie, de gezondheidszorg, de horeca, de retailsector en in kantoren. Voor elke branche heeft Tork complete systemen voor persoonlijke hygiëne ontwikkeld, die speciaal zijn toegesneden op de behoeften. Naast een groot aantal verschillende zepen en gels, biedt Tork onder meer tissues voor elke mogelijke schoonmaakklus, handdoeken, afvalbakken, luchtverfrissers en servetten.

Reinigingsproducten moeten niet alleen goed werken, mensen moeten er ook graag gebruik van maken. Daarom besteedt Tork veel aandacht aan de presentatie en het gebruiksgemak van zijn producten. Zodat ze optimaal kunnen doen waarvoor ze bestemd zijn: medewerkers en bezoekers helpen gezond te blijven. Een voorbeeld is de Tork schuimende zeep, een milde, dermatologisch geteste zeep met verzorgende eigenschappen speciaal voor de gevoelige huid. Het luxe schuim zorgt voor een aangename sensatie. De dispenser heeft internationale prijzen gewonnen voor gebruiksgemak. En elke fles bevat 2.500 doseringen, zodat u er zelfs in drukbezochte wasruimten weinig omkijken naar hebt.

Alleen door te begrijpen hoe mensen faciliteiten gebruiken, kunnen effectieve oplossingen worden geboden. Deze kennis is de kracht van alle Tork producten en systemen voor persoonlijke hygiëne. Dat geldt evengoed voor de servetjes in een restaurant als voor ontsmettende zeep in de gezondheidszorg.Voor het opdweilen van gemorste olie in een garage of voor een schone, frisse sanitaire ruimte. Want graag gebruikt is goed gebruikt.