Wat onze klanten zeggen 9 / 10

7812 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Stanley

(1734 producten)

Stanley: Voelbaar beter

Iedereen kent Stanley als de maker van die handige breekmessen. Van welke fabrikant ze tegenwoordig ook afkomstig zijn, ze zullen altijd Stanley mes worden genoemd. Een slim idee tot in de perfectie uitgevoerd, dat is Stanley in het kort. En het gaat niet alleen op voor de messen maar voor alle producten.

De geschiedenis van Stanley gaat terug tot 1843, toen Frederick Stanley zijn gereedschapswinkeltje opende in Connecticut, V.S. In 2010 is Stanley samengegaan met Black & Decker, waarmee de expertise van twee toonaangevende fabrikanten werd gebundeld tot ’s werelds grootste producent van gereedschappen.

Herkenbare kwaliteit

Zwart en geel zijn de kleuren van de Stanley. Deze combinatie werkt voor professionals over de hele wereld als een signaal voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Of het nu om schroevendraaiers gaat, powertools, hamers en beitels, lasgereedschap of opbergsystemen.

Continue innovatie

Doorlopende research en ontwikkeling in nauwe samenwerking met de gebruikers vormt de drijvende kracht achter de reputatie van Stanley. Dit levert niet alleen elk jaar nieuwe producten op, maar ook continue verfijningen aan bestaande gereedschappen. Soms zijn het kleine dingen, maar altijd dragen ze bij aan een grotere efficiency en een betere hanteerbaarheid. Zoals de eerste magnetische rolbandmaat met de magneet bovenop de eindhaak in plaats van aan het uiteinde, waarmee het probleem van onnauwkeurige metingen op simpele wijze is verholpen. Of de Click & Connect gereedschapskoffer met zijn slimme kliksysteem waardoor de verschillende componenten ook afzonderlijk kunnen worden gebruikt. Een ander voorbeeld zijn de Stanley FatMax elektrische gereedschappen, die niet alleen powerful zijn, maar ook de nieuwste technologie bieden in trillingsabsorptie en gewichtsreductie. Zodat de gebruiker niet alleen beter zijn professie kan uitoefenen, maar ook voelt dat hij een Stanley in handen heeft.