Spit powertools

(1141 producten)

Vanaf de oprichting in 1951 heeft deze van oorsprong Franse fabrikant zich gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen. In de loop der jaren is de productrange steeds verder uitgebreid en vandaag de dag omvat hij een professionele range elektrische en pneumatische machines - van boorhamers tot schuurmachines - en handgereedschappen voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Bevestigen

SPIT is wereldwijd een van de grote merken in bevestigingsmaterialen. Drie verschillende systemen waarin SPIT een grote expertise heeft opgebouwd:

Spijkeren

SPIT levert een scala aan bevestigingsproducten voor elk type ondergrond en alle mogelijke accessoires.

Chemische ankers

SPIT harsen staan bekend om hun goede werking onder zware omstandigheden en hun weerstand tegen hoge temperaturen.

Mechanische ankers

SPIT maakt een breed scala aan mechanische bevestigingssystemen voor toepassing op elke ondergrond, zowel in metaal als kunststof uitvoering. De meeste van deze producten zijn gecertificeerd.

Schroeven en boren

Van diamant boormachine tot een complete accu gereedschapset, alle elektrische en pneumatische gereedschappen van SPIT zijn ontworpen en gefabriceerd voor zwaar professioneel gebruik.

Innovatief en selectief

Met 100 nieuwe patenten per jaar is SPIT een van de meest innovatieve gereedschapsfabrikanten. Leidraad bij de ontwikkeling is altijd dat de innovaties het werk van de professional efficiënter en prettiger moeten maken. Een zelfde hoge norm legt het bedrijf aan bij de keuze van zijn distributeurs. Klium is een van de bevoorrechte partners waar SPIT in Europa nauw mee samenwerkt.