Makita

(6199 producten)

Makita bij Klium

Klium bied je uitsluitend gereedschap met de beste kwaliteit aan. Omdat we begrepen hebben dat je gereedschap wilt waarop je kan vertrouwen. Omdat je er je geld mee wilt verdienen en je passie mee wilt kunnen uitleven.  Daarom moet je kunnen rekenen op robuust, eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk te onderhouden gereedschap. De keuze voor Makita als A merk bij Klium is dan ook logisch. Makita gereedschap wordt met de grootste zorg en het beste materiaal vervaardigd. Geen wonder dat Makita hiervoor wereldwijd wordt gewaardeerd door miljoenen gebruikers. 

Bij Klium vind je het Makita gereedschap ook aan de beste prijs! We monitoren voor jou de verkoopprijzen voortdurend en we lanceren op regelmatige tijdstippen voordelige aanbiedingen van de fabrikant. Als officiële Makita dealer onderhoudt Klium ook een uitstekende relatie met de fabrikant waardoor een heldere en vlotte aftersales service mogelijk is. Er wordt een grote voorraad aangehouden en dagelijks komen er leveringen van Makita binnen. Hierdoor zijn machines en accessoires zeer snel leverbaar.

Op Klium worden bijna 5000 Makita producten verzameld in de webshop. Van een Makita accuboormachine, bouwradio of accu tot een Makita zaagmachine, schuurmachine of zelfs tuingereedschap en nog veel meer. Je vindt het allemaal in de verschillende categorieën van de merkpagina. Bij het uitkiezen van Makita gereedschap heb je de keuze uit complete sets en losse body’s. De meeste sets bestaan uit een machine, een accu, een oplader en een koffer. De losse body’s worden dan weer standaard geleverd zonder accu en acculader. Makita gereedschap is natuurlijk ook verkrijgbaar in verschillende voltages en in meerdere prijsklassen.

Makita Garantie bij Klium

Makita bied je een verlengde garantie aan: 3 jaar garantie op machines en 2 jaar op batterijen. Makita maakt gereedschappen met de beste grondstoffen en de grootste zorg. Ze worden met uiterste precisie gecontroleerd en volgens de strengste normen getest. Zo ondergaat elke Makita elektromotor niet minder dan negentien kwaliteitscontroles en moet hij minutenlang proefdraaien voor hij wordt goedgekeurd. Wij bij Klium hebben dan ook het grootste vertrouwen in de kwaliteit van Makita producten. Wil je gebruikmaken van de garantie? Surf dan naar http://www.makita.be/community-login.html.  

Vergeet zeker niet jouw product binnen de 4 weken na de aankoop te registreren.

Het Makita Gevoel

Gereedschap dat goed aanvoelt, werkt prettiger. En wie ermee werkt, voelt zich prettiger, levert een betere prestatie en houdt meer energie over. Dat is, heel in het kort, de filosofie van Makita. De fabrikant legt de standaard in efficiënt, veilig en prettig werken in de markt van gereedschappen. 

Licht en Sterk

Het onderdeel waarop Makita zich van andere merken power tools onderscheidt is de motor, de kern van elk elektrisch gereedschap. Makita realiseert topprestaties door de toepassing van de meest hoogwaardige grondstoffen. Zoals 97% puur magnetisch koperdraad voor een superieure geleiding en de hoogste kwaliteit staal voor meer duurzaamheid en power. Daarbij wordt de laatste technologie ingezet om de gereedschappen compacter en lichter te maken, een ontwikkeling die constant verder gaat en waarin Makita voorop loopt.

Anti-vibratie technologie

Achter de geavanceerde Anti Vibratie Technologie (AVT) van Makita zit een verhaal. Geen land ter wereld wordt zo vaak door aardbevingen getroffen als Japan. En in geen ander land is trilling demping van gebouwen zo’n hoog ontwikkelde wetenschap als in Japan. De ingenieurs van Makita maken dankbaar gebruik van deze kennis bij de ontwikkeling van nieuwe gereedschappen. Eén van de resultaten is de toepassing van een contragewicht dat de trillingen absorbeert. Wanneer je met een boor- of combihamer of met een reciprozaag van Makita werkt, voel je onmiddellijk het verschil: de machine ligt veel rustiger in de hand.

Compleet Machinegamma met uitstekende eigenschappen

Makita ontwikkelt elektrisch gereedschap op netstroom en op accu. Maar ook gereedschappen op perslucht of met benzinemotoren behoren tot het gamma. Er zijn honderden machines en accessoires op de markt voor zowel de professionele gebruiker als de klusser thuis. Makita gereedschap is stevig en gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. De prestaties van de machines komen tegemoet aan de eisen van het werkveld. Het gereedschap van Makita wordt gekenmerkt door zijn hoge kwaliteit, lange gebruiksduur en groot rendement van de motor. Logisch ook, want Makita apparatuur wordt met de grootste zorg en met het beste materiaal vervaardigd. De toestellen ondergaan grondige kwaliteitscontroles en worden volgens de strengste normen getest. Deze kwaliteitsproducten zijn dan ook 100 % betrouwbaar.

Nieuwe en Milieuvriendelijke technologieën 

Bij de fabricage van het gereedschap gebruikt Makita nieuwe en milieuvriendelijke technieken die in eigen huis ontwikkeld werden. Zo worden de Makita tuinmachines uitgerust met hoogwaardige viertaktmotoren (MM4) met hetzelfde vermogen als vergelijkbare tweetaktmotoren maar met opvallend minder verbruik en emissie. Het inzetten van accu´s was een revolutionaire ingeving die vaklui steeds meer voor Makita-gereedschap deed kiezen omdat ze geen geluidsoverlast meer veroorzaakten. Makita volgt bij de fabricage de strenge Europese milieureglementeringen alsook RoHS voor het gebruik van zware metalen en de speciale afvalregels voor elektrisch en elektronisch materiaal. Makita is ook lid van Bebat, Recupel en Valipac.