Festool 18V Accu Power

Festool, favoriet bij professionals

(2241 producten)

Met bijna meer dan 100 jaar ervaring en kennis stelt Festool niet teleur.

Als professional confronteer je moeilijke werkruimtes, eenvoudig en met de nodige comfort dankzij het 18V-systeem van Festool. Het gereedschappenmerk voorziet accu-artikelen die niet kapot gaan. Vooral dankzij de borstelloze EC-TEC-motoren. Schort er onverhoopt toch iets aan je Festool, dan herstelt Festool ze de eerste 3 jaar, volledig gratis.

Dankzij de nieuwe Bluetooth accu is het mogelijk om slimme connecties te maken tussen verschillende 18V-gereedschappen. Zo start je bijvoorbeeld een Festool stofzuiger automatisch bij inschakeling van een accugereedschap. Wat een luxe toch?

Festools 18V-systeem is volledig compatibel. Samen met veiligheid, kwaliteit en lange doorlooptijd zijn dat de belangrijkste eisen die Festool stelt bij het uitbrengen van nieuw gereedschap.

De professional moet namelijk eenvoudig en snel kunnen werken.

Festool, opgericht in 1925, is een wereldwijd gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn innovatieve oplossingen in elektrisch en accugereedschap. Met een assortiment dat variëert van de Festool schuurmachine tot de Festool Domino en Festool invalzaag, is het merk synoniem geworden met kwaliteit en precisie. Festool is niet alleen een producent van gereedschap; het is een merk dat vakmensen in staat stelt om hun werk efficiënter en nauwkeuriger uit te voeren. Het bedrijf begrijpt de uitdagingen waar professionals mee te maken hebben en ontwikkelt producten om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Ontworpen voor pro’s

Festool tools zijn ontworpen voor de professional die hoge eisen stelt aan zijn gereedschap. Dankzij innovatieve technologieën, hoge kwaliteit en gedetailleerde afwerking biedt Festool je de betrouwbaarheid en duurzaamheid die je nodig hebt. Elk stuk gereedschap dat het Festool-label draagt, gaat door strenge tests en kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de hoge standaarden die Festool stelt.

Festool accessoires

Festool begrijpt dat goede resultaten beginnen met de juiste tools. Daarom heeft deze fabrikant een breed scala aan accessoires ontwikkeld om zijn gereedschap nog veelzijdiger en nuttiger te maken. Van zaagbladen en schuurpapier tot stofzakken en geleiderails, Festool accessoires zijn ontworpen om naadloos te werken met hun gereedschappen en je te helpen elke klus tot een goed einde te brengen. Een goed voorbeeld is de Festool schuurmachine, bekend om zijn efficiëntie en het vermogen om een superieure afwerking te bereiken. Het is een onmisbaar gereedschap voor houtbewerkers, schilders en decorateurs. Of neem de Festool Domino, een uniek en innovatief gereedschap dat de manier waarop vakmensen verbindingen maken revolutioneert.

Festool invalzaag

Een ander populair product in het Festool-assortiment is de Festool invalzaag. Met zijn nauwkeurige zaagsneden en de mogelijkheid om in verschillende hoeken te zagen, heeft deze zaag het werken met hout gerevolutioneerd. Het maakt nauwkeurige, schone zaagsneden mogelijk, waardoor de behoefte aan nabewerking aanzienlijk wordt verminderd.

Systeemoplossingen

Festool streeft ernaar om niet alleen gereedschap te maken, maar ook complete systeemoplossingen. Dit betekent dat alle Festool-producten ontworpen zijn om naadloos samen te werken, het werk te vereenvoudigen, en de efficiëntie te verhogen. Elk product wordt getest volgens strenge normen om te zorgen dat het voldoet aan de hoge verwachtingen van professionals. Kiezen voor Festool betekent kiezen voor betrouwbaarheid, efficiëntie en precisie. Of je nu een vakman bent die het beste uit zijn werk wil halen, of een enthousiaste doe-het-zelver die op zoek is naar gereedschap van professionele kwaliteit, Festool is een weloverwogen keus.

5 jaar garantie op Festool machines

Bij Klium zijn we trots om toonaangevende merken en producten aan te bieden.En we hebben er het volste vertrouen in dat je er blij mee bent en blijft. Wanneer je bij ons Festool gereedschap koopt, bieden we daarom 2 extra jaren garantie bovenop de Festool merkgarantie. Dat betekent dat je in totaal 5 jaar garantie krijgt op je Festool-gereedschap.