Dewalt powertools

(3072 producten)

DEWALT, de mens achter de machine

DeWALT produceert vooral powertools voor hout- en metaalbewerking. Bedieningsgemak en veiligheid komen bij DeWALT op de eerste plaats. Het Perform & Protect programma, dat het bedrijf in 2007 startte, staat helemaal in het teken van de mens die met de machines werkt en is erop gericht de bestaande veiligheids- en gezondheidseisen te overtreffen. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten, krijgen drie thema’s de uiterste aandacht: vibraties, controle en stof. Dit zijn reële gezondheidsrisico’s voor wie dag in dag uit met gereedschappen werkt.

Vibraties

DeWALT pakt trillingen bij de bron aan met behulp Actieve Vibratie Controle (AVC). DeWALT machines hebben vaak de laagste vibratieniveau's.

Stofbeheersing

DeWALT levert een uitgebreide serie hulpstukken en accessoires om de blootstelling aan stof tot een minimum te beperken. Bij de ontwikkeling van nieuwe machines wordt de laatste technologie ingezet om de stofniveau’s te reduceren.

Controle

Tijdens het boren bestaat de kans dat de boor vast komt te zitten. Dat kan leiden tot schade aan de machine of zelfs lichamelijk letsel. Boormachines met het Perform & Protect logo zijn uitgerust met innovatieve veiligheidsfuncties voor de koppelcontrole.