Wat onze klanten zeggen 9 / 10

7951 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Stoko

(28 producten)

Stoko: Reinigt grondig en zacht

Van werken kun je vuil worden en de aard en de mate van deze vervuiling is in elk beroep anders. Daarom maakt Stoko reinigingsproducten die specifiek zijn afgestemd op een groot aantal professionele bezigheden. In 1935 bracht de onderneming de eerste zeepvrije huidreiniger op de markt. Sindsdien is Stoko uitgegroeid tot een wereldnaam in huidreiniging, huidverzorging en huidbescherming.

Een bouwvakker werkt met kalk en cement. Een werknemer in de chemische industrie met zuren, logen en zouten. Een verpleegster loopt risico op microbacteriële besmettingen en een automonteur heeft dagelijks te maken met olie, vet en metaalstof. Zo kent iedere professional zijn eigen beroepsrisico’s. Stoko maakt reinigings- en verzorgingsproducten die grondig afrekenen met de meest uiteenlopende vervuilingen en de vriendelijkste bescherming bieden tegen aantasting van de huid. Doordachte dispensers zorgen ervoor dat werknemers de producten op correcte wijze toepassen.

4-punten programma

Elk Stoko product is het resultaat van wetenschappelijk onderzoek naar de beste combinatie van reiniging en bescherming. Stoko hanteert hiervoor een 4-punten programma:

  • Bescherming van de huid tegen de specifieke risico’s van de bedrijfstak
  • Reiniging van de huid afhankelijk van de vervuiling
  • Verzorging aangepast aan het huidtype
  • Handontsmetting afhankelijk van de vereisten

Consequente huidverzorging met Stoko producten ondersteunt de natuurlijke regeneratie van de huid en maakt de huid beter bestand tegen de belasting in het dagelijks werk. Stoko Skin Care staat niet alleen voor schone handen, maar voor een huid die permanent gezond blijft, ondanks de aanslagen die er in de werksituatie op worden gepleegd.