Klantbeoordelingen

    Reviews in de Klium webshop worden verzameld via het platform van Kiyoh. Deze onafhankelijke derde partij controleert alle beoordelingen op hun echtheid en oorsprong. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten over onze dienstverlening en het aangekochte product. We filteren hier niet op. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt Kiyoh om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van Kiyoh via www.kiyoh.com.

    Laatste beoordelingen

  • 10 / 10
    Aanbeveling? Ja

    Prima webwinkel

    Alles uit voorraad leverbaar. Top

    Piotr - 29/11/2022
  • 9 / 10
    Aanbeveling? Ja

    Uitstekend

    Bestelde artikelen werden snel geleverd. Helaas was er, waarschijlijk door het vervoer, schade aan een accu grasmaaier onstaan. Werd echter snel opgelost door machine weer af te halen en andere te sturen. Alles binnen 1 week opgelost, prima!

    Frank - 29/11/2022
  • 9 / 10
    Aanbeveling? Ja

    Top

    Groot professioneel assortiment; Goede prijs/kwaliteit verhouding; Interressante combideals; Zakelijk direct btw vrij kopen (B/NL); Komt afspraken goed na en indien dit dan tof ff niet wil lukken wordt je goed op de hoogte gehouden en zodra het er weer is heb je het binnen no time in huis. Ik ben een tevreden klant en zeg het verder.

    Jos - 28/11/2022
  • 10 / 10
    Aanbeveling? Ja

    Snelle levering en goede service.

    Zeer goed

    Peter Jan - 28/11/2022
  • 10 / 10
    Aanbeveling? Ja

    Snelle levering

    Vandaag besteld, volgende dag geleverd. Klium is mijn vaste leverancier voor al mijn Makita gereedschappen. Waarom? Omdat ik als zakelijke klanten geen BTW hoef te betalen en Klium leevert heel snel. Top service

    Klusbus Helmond - 28/11/2022
  • 8 / 10
    Aanbeveling? Ja

    Goed bereikbaar en snelle commumnicatie

    zeer tevreden over snelle en directe cominceren na mijn telfonisch contact op maandag Jammer dat het bestelde product niet zoals beloofd op donderdag binnen was en daarom niet meegezonden kon worden op transport naar Duitsland jammer nu moet er een extra verzending paatsvinden

    Bert - 27/11/2022
  • 10 / 10
    Aanbeveling? Ja

    Super, goed en snel

    Volgende dag geleverd

    H. - 27/11/2022
  • 10 / 10
    Aanbeveling? Ja

    Top bedrijf, goede commuinicatie, goede prijs, snel geleverd !

    Wat kan ik meer zeggen....

    Karo de Vette - 23/11/2022
  • 10 / 10
    Aanbeveling? Ja

    Top service bij aanschaf niet-standaad product

    Ik heb een Festool MFT/3 met daarin een routertable. Ik wilde de Festool schuiftafel aanschaffen maar wist niet zeker of het zou gaan passen omdat de schuiftafel eigenlijk bedoeld is voor een andere Festool tafel. Voordat Klium mijn vraag daarover heeft beantwoord werd eerst contact opgenomen met Festool. De reactie van Festool (past maar wel zelf beugel maken voor onderste schroeven) en de uitleg waarom er twee soorten schuiftafels bestaan was voor mij zeer bruikbaar. Heb de schuiftafel inmiddels bij Klium gekocht en inderdaad het past allemaal prima (na kleine aanpassing). Dank daarvoor Klium!

    L. - 22/11/2022

Bekijk alle beoordelingen