Klantbeoordelingen

    Reviews in de Klium webshop worden verzameld via het platform van Kiyoh. Deze onafhankelijke derde partij controleert alle beoordelingen op hun echtheid en oorsprong. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten over onze dienstverlening en het aangekochte product. We filteren hier niet op. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt Kiyoh om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van Kiyoh via www.kiyoh.com.

    Laatste beoordelingen

  • 10 / 10
    Aanbeveling? Ja

    Scherpe prijs en snelle levering

    Scherpe prijs van de zaag inclusief onderstel. De bestelling en levering ging makkelijk zonder problen

    Hans - 26/02/2024
  • 10 / 10
    Aanbeveling? Ja

    Snelle levering goede service

    Ik had een bosmaaier besteld en was niet optijd geleverd door post NL contact opgenomen met de klantenservice En binnen 24 u via DHL had ik een bosmaaier thuis top geregeld via de klantenservice

    Harrie Heesakkers - 26/02/2024
  • 9 / 10
    Aanbeveling? Ja

    super correct bedrijf

    eerlijk en oprecht super producten komt afspraken na

    Henk - 17/02/2024
  • 9 / 10
    Aanbeveling? Ja

    Super vrijdag voor 20:00 besteld zaterdag in huis

    Fijn.

    Michiel - 14/02/2024
  • 10 / 10
    Aanbeveling? Ja

    Zeer tevreden

    Goede service, goed assortiment, adquate klantenservice

    Elise - 11/02/2024
  • 10 / 10
    Aanbeveling? Ja

    Prima service snelle levering en geen gedoe als iets niet in orde is.

    Al veel Festool gereedschappen gekocht tegen de beste en goedkoopste prijs... Prima service en vriendelijk contact.

    Harm - 10/02/2024
  • 10 / 10
    Aanbeveling? Ja

    Snel geleverd

    Mn bestelling had schade had 2 dagen later nieuwe al binnen

    Bert - 31/01/2024
  • 10 / 10
    Aanbeveling? Ja

    Zeer tevreden over Klium, zeer ONTEVREDEN over DHL

    DHL heeft er weer eens een potje van gemaakt. Een levering was om totaal onduidelijk reden meer dan 7 dagen onderweg, toe Klium besloot een nieuw product te zenden via DPD. Dat product was de eerst volgende werkdag binnen, het was dus niet zo dat mijn adres onvindbaar was. Tot op de dag van vandaag is het product niet boven water. Tot twee keer toe kon er niet geleverd worden omdat ik met vakantie gesloten was hmmm was niet op vakantie en hoe kan een woning gesloten zijn. Als ik een tip mag geven, laat leveren via iedereen behalve DHL. Vorig jaar ook al veel gedonder gehad met DHL. Koerier gaf aan dat ik niet thuis was, terwijl na een klacht bleek uit de GPS data dat hij niet een in de buurt geweest is. Dit is maar een van de voorbeelden. Ik beveel Klium aan, koop er echt alles, DHL blijf er weg een grote bende.

    Eric - 24/01/2024
  • 10 / 10
    Aanbeveling? Ja

    Scherpe prijs en snelle levering

    Na wat zoek werk kwam Klium voor deze decoupeerzaag als beste uit de bus.

    Louis - 23/01/2024

Bekijk alle beoordelingen