Opisal werkkleding

(249 producten)

Maak kennis met Opsial, hét merk voor de vakman die veilig werken hoog in het vaandel draagt

In 2007 begon dit merk aan zijn opmars. Sindsdien is er alleen maar sterke groei. Opsial wordt gekenmerkt door een groot assortiment aan persoonlijke veiligheidsartikelen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Werkhandschoenen, veiligheidschoenen, veiligheidsbrillen en wegwerpoveralls. Het is maar een kleine greep uit het Opsial-assortiment dat je bij Klium vindt. Veel van deze veiligheidsartikelen worden rechtstreeks en razendsnel uit voorraad voor jou bezorgd. Je werkt dus altijd weer snel onder de meeste veilige omstandigheden.

Troeven van Opsial

Gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid

Alle Opsial producten worden ontworpen volgens nauwkeurige voorschriften. Ze zijn gecertificeerd en in het laboratorium getest volgens de strengste normen op de markt. De persoonlijke beschermingsmiddelen zijn gebaseerd op technische innovaties door praktische expertise en grondige marktkennis. Opsial producten zijn vernieuwend, functioneel en kwaliteitsvol.

Topprestaties voor een scherpe prijs

Opsial onderzoekt voortdurend hoe het de prestaties van zijn producten verder kan optimaliseren voor de beste prijs, zonder aan kwaliteit in te boeten.