Wat onze klanten zeggen 9 / 10

7918 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Motip lak

(229 producten)

Motip: De vele kleuren van kwaliteit

Meer dan 80 miljoen spuitbussen vinden elk jaar hun weg uit de Motip fabrieken naar afnemers in heel Europa. Met merken als MoTip, DUPLI-color, presto en Colormatic is deze Zwitserse fabrikant marktleider in lakken voor de automotive sector, de doe-het-zelf markt en de industrie. Motip ontwikkelt en produceert doorlopend nieuwe producten die specifiek tegemoet komen aan de eisen van de de verschillende doelgroepen.

Automotive

Motip heeft een zeer compleet assortiment producten voor autobedrijven. Van reparatielakken en speciale lakken voor tuning effecten, tot plamuur, technische sprays en under body coating. Voor de meest effectieve reiniging van elk auto-onderdeel werd het Car Care Black label ontwikkeld. Onder deze merknaam vallen diverse shampoos en waxen, maar ook speciale producten voor het onderhoud van lederen zittingen, cockpit spray, luchtverfrissers en insectenreiniger.

Industrie

Voor diverse industriële toepassingen levert Motip een complete range technische sprays, bestemd voor reiniging, smering en montage. Tot het programma behoren speciale sprays voor gebruik in brandgevaarlijke omgevingen en Food Grade producten voor de voedingsmiddelenindustrie.

Huis, hobby en decoratie

Ook voor de schilder en de doe-het zelver heeft Motip een uitgelezen assortiment in huis. Van radiatorlak en keramieklak tot speciale fluoriserende lakken en hamerslaglak. Een bekend merk is MoTip Carat, een decoratieve lak met de hoogwaardige eigenschappen van autolak, waarmee elke doe-het-zelver de mooiste effecten kan bereiken.

Cycling

Onder de noemer Cycling vallen alle benodigde producten voor het onderhoud van tweewielers. Cycling producten zijn door Motip ontwikkeld in samenwerking met professionele wielerploegen.