Mitutoyo precisie meetgereedschap

(2064 producten)

Het precisie-oog van Mitutoyo

Mitutoyo is 's werelds grootste fabrikant van precisie-meetapparatuur. Het productgamma loopt van simpele schuifmaten tot de meest geavanceerde vision meetsystemen en 3D coördinaten meetmachines. Zoals een vakman door ervaring een timmermansoog ontwikkelt, zo heeft Mitutoyo zijn reputatie voor absolute precisie gebouwd door vanaf 1934 oplossingen te ontwikkelen voor alle denkbare meetproblemen. Van de mechanische buitenschroefmaat waarmee het allemaal begon, tot de totaaloplossingen waar de industrie vandaag de dag om vraagt.

Dichtbij de werkvloer

Overal ter wereld staat de naam Mitutoyo voor precisie in meten en testen. Een van de principes van de Japanse multinational is om dichtbij de klant te zitten. In Nederland heeft Mitutoyo een centrale vestiging in Veenendaal, met onder meer een kalibratiedienst en een opleidingsinstituut. In het Brabantse Best is het Mitutoyo Research Center Europe gevestigd. Veel nieuwe meetoplossingen die hun toepassing vinden in alle continenten, worden hier geboren.

Mitutoyo bij Klium

Voor Mitutoyo is er geen verschil tussen een bescheiden schuifmaat en, bijvoorbeeld, state-of-the-art apparatuur om de materiaalkwaliteit van een titanium hartpomp te testen. Voor elk probleem moet de best mogelijke oplossing worden ontwikkeld. Dezelfde filosofie hanteert de onderneming ook bij het selecteren van zijn dealers. Kwaliteit zoekt kwaliteit. Klium is trots op de nauwe samenwerking met deze toonaangevende fabrikant.