Filteren
Verberg filters
Merken
Type accu-pack
Spanning van de accu-pack
Nullasttoerental
Gewicht (met accu-pack)
Toon meer
Capaciteit van de accu-pack
Selecteer prijs
-


Wat onze klanten zeggen 9 / 10

6708 Beoordelingen

Klium Bekroond met
Dewalt - best sellers
Volume korting
Top 50 producten
Metabo LiHD

Metabo LiHD

(39 producten)

De krachtigste accumachines in de markt, 100% uitwisselbare accusystemen en 36 maanden All-in service exclusief bij Klium

Dat zijn kort samengevat de voordelen van Metabo LiHD machines bij Klium. De nieuwe 4.0 Ah, 5.5 Ah en 8.0 Ah Metabo machines leveren topprestaties zonder snoer. Prestaties die tot nu toe alleen aan sterke machines op stroom voorbehouden waren. Zeg gerust ook vaarwel tegen een overvloed aan verschillende accu’s en laders, want de accu-systemen zijn onderling uitwisselbaar.  En als kers op de taart geniet je van de 36 maanden All-in service na de registratie van je aankoop. Een service waar je enkel bij Klium, als geprefereerde LiHD partner, van geniet. Je profiteert van 36 maanden garantie met gratis slijtagereparaties op Metabo accu-machines, accu-packs en laders. Lees verder.  

Filteren
U kan niet meer dan 3 producten toevoegen aan de productvergelijker
U kan niet meer dan 3 producten toevoegen aan de productvergelijker

 

Logo Metabo LiHD Technologie
s’ Werelds krachtigste accu-technologie!
Bereik ‘ultieme onafhankelijkheid op de bouwplaats met Metabo’s LiHD accu-technologie! Ervaar maximale vrijheid bij het schroeven, boren, zagen, slijpen en doorslijpen, op een bouwplaats waar kabels overbodig zullen zijn.  Metabo LiHD staat voor volledig nieuw ontworpen accu-packs met hoog-rendementscellen die zorgen voor max. 67 procent meer vermogen. Metabo dekt met de nieuwe LiHD technologie als enige producent wereldwijd de totale prestatiebandbreedte af – van 400 tot 3.200 Watt – van standaard machines tot unieke systeemoplossingen. De nieuwe LiHD accu-packs zijn er nu met 4.0 Ah, 5.5 Ah en 8.0 Ah. Toepassingen die tot nu toe alleen aan zeer sterke machines op stroom voorbehouden waren, zijn nu zonder snoer mogelijk. 
Dat presteren LiHD accu-packs:
  • 35 minuten onder volle belasting slopen (accu-combihamer KHA 36-18 LTX met 2x LiHD 8.0 Ah)
  • 100 schroeven met Ø 8 x 450 mm lengte in hout indraaien (accu-slagschroevendraaier SSW 18 LTX 600 met LiHD 8.0 Ah)
  • Uitsparingen bij een T-drager in 3 minuten (haakse accu-slijper WB 36-18 LTX 230 met 2x LiHD 8.0 Ah)

 

Logo Metabo 100% Uitwisselbare accu's
Accu-systemen, 100% uitwisselbaar. Vanzelfsprekend.
Het belangrijkste voordeel voor jou: de grenzeloze uitwisselbaarheid! Sinds 2009 passen accu-packs van iedere generatie op alle Metabo accu-machines van hun Volt-klasse en is iedere Metabo-lader geschikt voor het opladen van alle accu-packs van het desbetreffende formaat en dat blijft ook morgen zo. Zo ben je met Metabo ook klaar voor de toekomst. 

 

Logo Metabo All-In Service  
All-in Service bij de door Metabo geselecteerde LiHD Partner.
Klium werd door Metabo verkozen tot bevoorrecht LiHD Partner. Bij een LiHD Partner ben je verzekerd van een uitgebreid accu-productassortiment en ontvang je advies van gekwalificeerde vakmensen. Je profiteert ook van exclusieve actie-aanbiedingen en geniet van de 36 maanden All-In service voor alle accu-producten. Je ontvangt 36 maanden lang kosteloze garantie- en slijtagereparaties op het gehele accu-systeem.