Becommerce Awards Winner 2018

METABO OMKEERBARE BEITELS VOOR KU 6872 - METABO 631042000

€ 10.53 per Stuk (inclusief BTW) € 8.7 excl. BTW
Gemiddelde Levertijd : 8 dagen
Als zakelijke klant betaal je geen BTW
Gratis verzending vanaf €250
Stuk

 • Merk METABO
 • Referentie METABO 631042000
 • Ean 4007430424037
 • Garantie Metabo XXL garantie | 3 jaar gratis garantie

  De Metabo XXL garantie: 3 jaar op machine en batterij

  Standaard geldt de volgende regel: 1 jaar garantie bij industrieel gebruik en 2 jaar garantie bij particulier gebruik. Maar Metabo gaat verder. Wie een machine of batterij van Metabo koopt, kiest bewust voor kwaliteit: duurzaamheid, robuustheid, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. De elektrische gereedschappen van Metabo gaan heel lang mee. Omdat ze zo sporadisch gerepareerd hoeven te worden, heeft Metabo een aanvullende garantie voor je ontwikkeld - de XXL-garantie (3 jaar). En het beste moet nog komen: Deze garantie is helemaal gratis.

  Uit wat bestaat de Metabo Garantie?

  Na de registratie wordt de normale garantie verlengd tot 3 jaar. Vul daarvoor het formulier op hun website in. Je krijgt dan via e-mail de XXL-garantiebevestiging. De garantie begint met de datum van aankoop. Registratie is alleen in de eerste 4 weken na aankoop mogelijk. Registreren doe je via volgende pagina: https://www.metabo-service.com/nl/login

  Wat als mijn Metabo machine kapot is?

  Je neemt dan best contact op met onze klantenservice via info@klium.nl. Zorg dat je het originele aankoopbewijs en het XXL-garantiecertificaat ook doormailt. Wij nemen dan contact met je op en zorgen zo snel mogelijk voor een oplossing.


Catalogus Pagina