Klantenservice

Klium Klantenservice

Vind zelf het antwoord op je vraag

Vaak gestelde vragen

Welke verzendkosten betaal ik voor mijn bestelling bij Klium?

 

Verzend- en behandelkosten:

  • Gratis verzending vanaf €125
  • Bestellingen kleiner dan €75: €11,99 incl.BTW
  • Bestellingen tussen €75 en €125: €6,99 incl. BTW

Heeft dit antwoord je geholpen?
103 26

Retourneren | Terugsturen | Herroepingsrecht - Hoe stuur ik een artikel retour?

 

Retourneren: het herroepingsrecht

Je kan een artikel, binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst, terugsturen of binnen deze periode aangeven dat je van jouw aankoop afziet. Na deze melding heb je nog 14 dagen om het artikel te retourneren.

We vragen je het artikel retour te sturen in originele (ongebruikte) staat en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking. Indien je tijdens de bedenktermijn verder bent gegaan dan nodig is voor de beoordeling of je het product wilt behouden, dan mogen wij de waardevermindering die daardoor is ontstaan verrekenen met het terug te storten bedrag.

We vragen je voor het aanmelden van jouw retour hieronder 'Retourneren' te selecteren als type aanvraag en het contactformulier in te vullen. Volg de vervolgstappen om je retourlabel aan te maken/af te drukkenDe directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.


Heeft dit antwoord je geholpen?
36 44

BTW betalen

 

Betaal ik als Nederlands bedrijf BTW? BTW vrij aankopen
Als Nederlands bedrijf met een geldig BTW nummer betaal je geen BTW voor je bestellingen op Klium.nl. De hoofdzetel van Klium is gevestigd in België, waardoor de levering intracommunautair is. Deze is belast met 0% BTW.

Heeft dit antwoord je geholpen?
27 2

Wat als ik niet thuis ben op het bezorgmoment?
Niet thuis bij bezorging pakket?


Bezorging door PostNL

Ben je niet thuis als PostNL jouw pakket komt bezorgen? Of heb je de bezorger gemist? Dan kan je het volgende doen:

Eerste bezorgpoging moet nog plaatsvinden
Vaak is het mogelijk om nog voor de eerste bezorgpoging een ander bezorgmoment te kiezen. Bekijk hoe je dit kan doen.

Niet thuis bij eerste bezorgpoging
Dan probeert de bezorger jouw pakket af te geven bij de buren (alleen met toestemming van de afzender). Lukt dit niet, dan laat de bezorger een kaartje met een "niet-thuiscode" bij je achter. Met deze code kan je een nieuw bezorgmoment kiezen. Dit kan tot 22.00 uur. Als je niets doet, komt PostNL op de volgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag) nog een keer bij je langs.

Niet thuis bij tweede bezorgpoging
Ook dan laat de bezorger een kaartje bij je achter. Hierop staat waar je je pakket kan ophalen. Deze informatie vind je ook in Track & Trace en in de PostNL-app.


Bezorging door Getax

Word jouw pakket bezorgd door Getax (zendingen met artikelen boven de 30 kg en/of groter dan 1,5 m), dan dient er iemand thuis te zijn op het moment van de bezorging. Indien er niemand aanwezig is, zal de bezorger van Getax een kaartje achter laten. Hierop staat de informatie waarmee je een afspraak kan maken voor een tweede bezorgmoment.


Heeft dit antwoord je geholpen?
13 5

Waarom ontving ik nog geen orderbevestiging?

 

Een orderbevestiging wordt automatisch gegenereerd zodra de betaling van een order werd verwerkt. De orderbevestiging wordt verzonden naar het e-mailadres dat gekoppeld is aan jouw Klium account of bestelling.

Indien je toch geen orderbevestiging ontving, kan dat te wijten zijn aan:

een bestelling met overschrijving/overboeking: je koos als betaalmiddel voor overschrijving/overboeking. Dan kreeg je van Klium een mail met de pro forma factuur. Vervolgens kreeg je van de betaalprovider Docdata Payments een mail met de betaalreferenties. Gebruik steeds het unieke betaalkenmerk (PID-t nummer) en het rekeningnummer uit de mail van Docdata Payments om jouw overschrijving/overboeking uit te voeren. Zodra de betaling van je bestelling volledig werd verwerkt (2 tot 3 werkdagen), ontvang je automatisch ook de orderbevestiging.

een foutief opgegeven mailadres: controleer het mailadres dat je opgaf in je Klium account. Het komt voor dat het gekoppelde mailadres aan het account een typefout bevat. Je ontvangt daardoor geen mailverkeer van ons. Neem even contact op met de Klium klantenservice. We corrigeren in dat geval het mailadres van je account.

de spam-folder: controleer even of de orderbevestiging niet ongelukkig in de spam-folder is terecht gekomen.


Heeft dit antwoord je geholpen?
12 10

Mijn besteld artikel werd beschadigd geleverd. Hoe moet het nu verder?

Transportschade vastgesteld op het moment van de bezorging:
Het product of de verpakking is defect als gevolg van transport en je stelt dit vast op het moment van de bezorging. Je kan dan de levering weigeren, maar laat de bezorger zeker ook de reden van de weigering noteren. Breng ons nadien op de hoogte door onderstaand contactformulier in te vullen. Vermeld steeds je orderreferentie en/of klantennummer. We doen er alles aan om je zo snel mogelijk verder te helpen.

Transportschade vastgesteld na het openen van de verpakking:
Je stelt de transportschade vast nadat de bezorger al is vertrokken en/of nadat je de verpakking opende. Ook in dit geval vul je onderstaand contactformulier in. Vermeld steeds je klantennummer en/of ordernummer en voeg bij voorkeur ook één of meerdere foto's toe van de beschadiging aan het bestelde artikel. We doen er alles aan om je zo snel mogelijk verder te helpen.


Heeft dit antwoord je geholpen?
12 0

view more...

Of selecteer het type aanvraag en vul het contactformulier in *

* Heb je een Klium account? Log dan in om orderinformatie automatisch weer te geven

  • Retouren, transportschade en garantieaanvragen
  • Incomplete / foutieve / beschadigde levering
  • Algemene vraag

Je kan ons ook telefonisch bereiken. We helpen je graag verder!

Onze klantenservice is open van maandag t/m donderdag van 08:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:30 uur en op vrijdag van 08:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:00 uur. Je bereik ons op 0800 0226 945 (lokaal tarief) of via WhatsApp.

Nieuwe aankoop gedaan? Registreer zelf je nieuwe aankoop voor een verlengde garantietermijn!

Selecteer het merk en kom er alles over te weten.

Registratie & garantiebepalingen per merk