Klantenservice

Klium Klantenservice

Selecteer het type aanvraag en vul het contactformulier in *

* Heb je een Klium account? Log dan in om orderinformatie automatisch weer te geven.

  • Retouren en garantieaanvragen
  • Incomplete / foutieve / beschadigde levering
  • Algemene vraag

Of vind zelf het antwoord op je vraag

Vaak gestelde vragen

Welke verzendkosten betaal ik voor mijn bestelling bij Klium?

 

Verzend- en behandelkosten:

  • Gratis verzending vanaf €125
  • Bestellingen kleiner dan €75: €11,99 incl.BTW
  • Bestellingen tussen €75 en €125: €6,99 incl. BTW

Heeft dit antwoord je geholpen?
134 44

Retourneren | Terugsturen | Herroepingsrecht - Hoe stuur ik een artikel retour?

 

Retourneren: het herroepingsrecht

Je kan een artikel, binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst, terugsturen of binnen deze periode aangeven dat je van jouw aankoop afziet. Na deze melding heb je nog 14 dagen om het artikel te retourneren.

We vragen je het artikel retour te sturen in originele (ongebruikte) staat en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking. Indien je tijdens de bedenktermijn verder bent gegaan dan nodig is voor de beoordeling of je het product wilt behouden, dan mogen wij de waardevermindering die daardoor is ontstaan verrekenen met het terug te storten bedrag.

We vragen je voor het aanmelden van jouw retour hierboven 'Retourneren' te selecteren als type aanvraag en het contactformulier in te vullen. Volg de vervolgstappen om je retourlabel aan te maken/af te drukkenDe directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.


Heeft dit antwoord je geholpen?
55 77

BTW betalen

 

Betaal ik als Nederlands bedrijf BTW? BTW vrij aankopen
Als Nederlands bedrijf met een geldig BTW nummer betaal je geen BTW voor je bestellingen op Klium.nl. De hoofdzetel van Klium is gevestigd in België, waardoor de levering intracommunautair is. Deze is belast met 0% BTW.

Heeft dit antwoord je geholpen?
41 12

Mijn besteld artikel werd beschadigd geleverd. Hoe moet het nu verder?

 

Transportschade vastgesteld op het moment van de bezorging:
Het product of de verpakking is defect als gevolg van transport en je stelt dit vast op het moment van de bezorging. Je kan dan de levering weigeren, maar laat de bezorger zeker ook de reden van de weigering noteren. Breng ons nadien op de hoogte door bovenstaand contactformulier in te vullen. Vermeld steeds je orderreferentie en/of klantennummer. We doen er alles aan om je zo snel mogelijk verder te helpen.

Transportschade vastgesteld na het openen van de verpakking:
Je stelt de transportschade vast nadat de bezorger al is vertrokken en/of nadat je de verpakking opende. Ook in dit geval vul je boventaand contactformulier in. Vermeld steeds je klantennummer en/of ordernummer en voeg bij voorkeur ook één of meerdere foto's toe van de beschadiging aan het bestelde artikel. We doen er alles aan om je zo snel mogelijk verder te helpen.


Heeft dit antwoord je geholpen?
23 3

Wat als ik niet thuis ben op het bezorgmoment?
Niet thuis bij bezorging pakket?


Bezorging door PostNL

Ben je niet thuis als PostNL jouw pakket komt bezorgen? Of heb je de bezorger gemist? Dan kan je het volgende doen:

Eerste bezorgpoging moet nog plaatsvinden
Vaak is het mogelijk om nog voor de eerste bezorgpoging een ander bezorgmoment te kiezen. Bekijk hoe je dit kan doen.

Niet thuis bij eerste bezorgpoging
Dan probeert de bezorger jouw pakket af te geven bij de buren (alleen met toestemming van de afzender). Lukt dit niet, dan laat de bezorger een kaartje met een "niet-thuiscode" bij je achter. Met deze code kan je een nieuw bezorgmoment kiezen. Dit kan tot 22.00 uur. Als je niets doet, komt PostNL op de volgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag) nog een keer bij je langs.

Niet thuis bij tweede bezorgpoging
Ook dan laat de bezorger een kaartje bij je achter. Hierop staat waar je je pakket kan ophalen. Deze informatie vind je ook in Track & Trace en in de PostNL-app.


Bezorging door DHL
Wordt jouw pakket bezorgd door DHL (zendingen met artikelen boven de 30 kg en/of groter dan 1,5 m), dan probeert DHL automatisch een tweede levering de dag nadien als je tijdens de eerste poging niet thuis was. Stond DHL al twee keer voor een gesloten deur, dan kan je je zending ophalen op een DHL vestiging. Raadpleeg daarom steeds de track-en-trace info.


Heeft dit antwoord je geholpen?
16 8

Hoe lang is de leveringstijd van mijn bestelling?

 

Bij Klium zetten we alles in werking om jouw bestelde artikelen zo snel mogelijk te bezorgen. Daarom worden voorraad-artikelen, die op werkdagen vóór 20 uur besteld en betaald werden, de volgende dag al geleverd. Bevat jouw bestelling (ook nog) niet-voorraad artikelen, dan worden deze bezorgd met een nieuwe zending zodra wij ze ontvangen van de leverancier. In de webwinkel vind je op elke productpagina een indicatie van de gemiddelde levertermijn voor niet voorraad-artikelen. Deze gemiddelde levertermijn is gebaseerd op de laatste 4 leveringen van de fabrikant/leverancier voor dat product.

Wens je toch een iets specifiekere leveringstermijn voor een niet-voorraad artikel te weten? Of is de levering van een niet-voorraad artikel voor jou dringend? Neem dan contact op met de Klium klantenservice. We gaan dan bij de leverancier voor jena wat de mogelijkheden zijn.

De leveringstermijn voor elk besteld artikel vind je ookterug op de orderbevestiging die je van ons ontvangt.


Heeft dit antwoord je geholpen?
12 11

bekijk meer...

Je kan ons ook telefonisch bereiken. We helpen je graag verder!

Onze klantenservice is open van maandag t/m donderdag van 08:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:30 uur en op vrijdag van 08:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:00 uur. Je bereik ons op 0800 0226 945 (lokaal tarief) of via WhatsApp.

Nieuwe aankoop gedaan? Registreer zelf je nieuwe aankoop voor een verlengde garantietermijn!

Selecteer het merk en kom er alles over te weten.

Registratie & garantiebepalingen per merk