Wat onze klanten zeggen 9 / 10

7951 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Griffon

(13 producten)

Griffon

Griffon is expert in kwaliteitsvolle PVC-lijmen, onderhouds- en soldeerproducten en smeermiddelen zowel voor professioneel gebruik als voor de doe-het-zelver. In diverse sectoren biedt het uitstekende aanbod van Griffon wereldwijd de optimale oplossing. De kwaliteit van Griffon is gebaseerd op de voortdurende vernieuwing en de jarenlange expertise. Griffon is een expert inzake verbindingstechnologie voor leidingen in kunststof en metaal, inzake onderhoudsproducten, metaalbewerking, smeermiddelen en montagelijmen. In het segment houtconstructie bieden contactlijmen, reinigers, verdunners en houtlijmen van Griffon een uitstekende oplossing.

Uitstekende producten voor gevarieerde toepassingen

Voor het plaatsen van PVC-buizen en PVC-moffen in druk- en afvoerinstallaties wordt de gekende PVC-lijm T-88 van Griffon gebruikt omwille van de kwalitatieve eigenschappen. S-39, een universeel, zuurvrij en zacht soldeermiddel voor metalen en de kruipolie IMAL voor het snel en makkelijk roestvrij maken zijn eveneens succesvolle producten van Griffon. Voor het monteren van buizen en moffen is het glijmiddel Bleu Gel zeer populair.

Diverse toepassingsdomeinen

Bij sanitaire installaties en diverse bouwtechnieken worden de montagelijmen en afdichtingsproducten van Griffon vaak gebruikt. In de interieurbouw en schrijnwerkerij worden de meeste klussen het best aangepakt met het uitgebreide en volledige gamma houtconstructielijmen. Voor het realiseren van kunststofverbindingen zijn de lijmen, glijmiddelen en reinigingsmiddelen van Griffon ongeëvenaard, terwijl voor de metaalverbindingen de schroefdraadafdichting de beste oplossing biedt. Bij afdichtingsproblemen krijgen de vakman en de doe-het-zelver met de afdichtingskitten, vullers en tapes van Griffon het optimale resultaat.

Kwaliteit en prima dienstverlening

De producten van Griffon voldoen aan de hoogste eisen want ze dragen een keurmerk dat bepaald werd door onafhankelijke bevoegde instanties zoals Belgaqua, ATG, ETA,FDA, CORZAN, Flowguard, CE en F120. De producten uit het aanbod van Griffon voldoen aan Europese normen waarbij de product- en proceskwaliteit worden gekeurd door gerenommeerde, onafhankelijke keuringsinstanties uit binnen- en buitenland. Bij de ontwikkeling van haar productlijn staan bij Griffon innovatie en productverbetering voorop. De kwaliteit van de producten en de eisen uit het werkveld primeren vanaf de productontwikkelingsfase tot het produceren en leveren van eindproducten waarvan de kwaliteit de verwachtingen overtreft. Naast een uitgebreid aanbod van kwalitatief hoogstaande producten biedt Griffon aan zijn klanten een uitstekende service in de vorm van nuttig advies en uitgebreide gebruiksonderrichtingen.

Paspoort

Griffon is een merk van Bison International (Bolton Adhesives) dat deel uitmaakt van de Bolton Group, een internationale onderneming in volle groei met een breed assortiment merkartikelen. De firma levert producten van hoge kwaliteit zowel voor de doe-het- zelver als voor de vakman. Het hoofdkantoor ligt in Goes(NL) samen met het productiecentrum en de Research & Development laboratoria . Het bedrijf heeft verkoopcentra in Belgie, Spanje, Italie en Frankrijk. Het verkoopt haar producten in 65 landen wereldwijd.