Filteren
Verberg filters
Merken
Gewicht
Toon meer
Lengte (l l1)
Toon meer
Selecteer prijs
-


Wat onze klanten zeggen 9 / 10

7978 Beoordelingen

Klium Bekroond met
Promotie pagina

Gedore Acties

(40 producten)

Gedore levert handgereedschap voor vele sectoren, van de automotive-sector tot luchtvaart en alles daartussen. Dat maakt dat hun gereedschap steeds kwalitatief én duurzaam moet zijn.

Bij Klium vind je dagelijks nieuwe acties van dit Duitse kwaliteitsmerk. Onze kortingen beperken zich niet tot één item of reeks maar lopen over artikelen van het hele merk. Of je nu op zoek bent naar professioneel gereedschap voor een scherp prijs of Gedore gereedschapskoffers, werkbanken of kasten om je werkplek in te richten, de kans is groot dat je bij Klium een goed zaakje kan doen.

Filteren
U kan niet meer dan 3 producten toevoegen aan de productvergelijker
U kan niet meer dan 3 producten toevoegen aan de productvergelijker

Elke dag nieuwe acties

Gedore fabriceert praktisch en functioneel werkplaatsgereedschap en meubilair dat tegen een stootje kan, maar ook speciaal gereedschap zoals vijlen, meetapparatuur, carrosseriegereedschap en VDE-gereedschap. Bekijk het hele gamma van Gedore bij Klium op de Gedore productpagina. Heel populair zijn ook de sleutelsets (steeksleutels en ringsleutels) en schroevendraaiersets. Op al dit praktisch materiaal vind je bij Klium op regelmatige basis duizelingwekkende kortingen.

Bekijk hier al onze topaanbiedingen van Gedore met de strafste kortingen!

Let op: De prijzen worden dagelijks aangepast. Laat het dus niet aan je voorbij gaan en grijp je kans.