Filteren
Verberg filters
Merken
Selecteer prijs
-


Wat onze klanten zeggen 9 / 10

7865 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Festool acties Festool Nieuwigheden 2023

(38 producten)

Maak je klaar voor de toekomst van houtbewerking met de nieuwste productinnovaties van Festool! Til je vakmanschap naar een hoger niveau met innovatieve Festool gereedschappen en accessoires en upgrade vandaag nog je werkplaats met slimme powertools.

Ontdek de allereerste compacte en digitaal aangestuurde accu-tafelcirkelzaag, de Festool CSC SYS 50. Het is een indrukwekkende en unieke tafelzaag met een precisie tot op een tiende van een millimeter. Of ga aan de slag met de gesnoerde Festool TSV 60 met voorrits-functie om aan beide kanten splintervrij tot 60mm diepte te zagen. Ook de Festool Kapex KSC60 afkortzaag is vernieuwd in 2023 met een enorm scala aan toepassingen en accuvermogen voor de hele dag.

Voor superieur boren en schroeven bieden we de Festool CXS en TXS 18V snoerloze boor-/schroefmachines. Voor het krachtigste zaagwerk bij renovaties en sloopwerkzaamheden is er de nieuwste accu-reciprozaag, de Festool RSC 18, een ware all-round krachtpatser die je zal verbazen.

Bij Klium zijn we één van de eersten die de nieuwste Festool-producten rechtstreeks (uit voorraad) kunnen leveren. Bestel vandaag nog en krijg ook nog eens aantrekkelijke extra’s zoals een gratis Festool zaagblad, rugzak en/of thermobeker bij je aankoop. Wees er tijdig bij want onze lanceringsacties met gratis extra’s zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Filteren
U kan niet meer dan 3 producten toevoegen aan de productvergelijker
U kan niet meer dan 3 producten toevoegen aan de productvergelijker