Wat onze klanten zeggen 9 / 10

7978 Beoordelingen

Klium Bekroond met

Felco, de ultieme snoeischaar

(5 producten)

Vraag elke tuinprofessional welk merk snoeischaren hij gebruikt, en het antwoord zal onveranderlijk Felco zijn. Vaak geïmiteerd, maar nooit verbeterd, want de snoeischaren van Felco blijven de nummer 1 gereedschappen voor hoveniers en tuinbezitters.

Doorlopende innovatie

De eerste Felco snoeischaar zag het daglicht 75 jaar geleden. Sindsdien is de Zwitserse fabrikant de concurrentie voorgebleven met steeds nieuwe vindingen, die met name gericht zijn op het gebruiksgemak. ERGONOMIE staat bij Felco met hoofdletters geschreven. Dat snoeischaren tegenwoordig voorzien zijn van een stootkussen hebben we ook aan Felco te danken. Een andere veel geïmiteerde innovatie is de meerollende handgreep, die de kracht, die nodig is om een tak door te knippen, met 30% vermindert.

Felco bij Klium

Naast snoeischaren en takkenscharen maakt de fabrikant ook andere producten, waaronder zagen en zakmessen. Bij Klium voeren we een klein assortiment van de meest gezochte Felco tools. Waaronder de absolute topper: de Felco snoeischaar. Hiervan gaan er elk jaar wereldwijd meer dan een miljoen over de toonbank!