Spit garantie

Welke garanties heb je op een product van Spit ?

Naast de wettelijke garantie biedt Spit een aanvullende fabrieksgarantie.
Wanneer je Spit gereedschap bij Klium koopt en nadien je aankoop registreert,

profiteer je bovendien van 2 JAAR EXTRA KLIUM GARANTIE.

Klium is een officiële en erkende dealer van Spit (dat geldt trouwens voor alle merken in onze webshop).

Wat houdt de fabrieksgarantie van Spit in?

Onder de naam Spit Full Option Service Garantie garandeert Spit dat je tot 3 jaar na aankoop geen reparatie- en onderhoudskosten hebt op je machine. Na deze periode gelden tot en met 5 jaar na aankoop vaste reparatiekosten per reparatie en krijg je 6 maanden garantie op de gerepareerde machine.

bekijk alle Spit producten

Wat houdt de extra Klium garantie in?

Bij Klium krijg je 5 jaar GARANTIE op elektrische gereedschappen van Spit. Bovenop de fabrieksgarantie ontvangt je na registratie van je aankoop 2 jaar EXTRA KLIUM GARANTIE. Dat betekent meer zekerheid om je nieuwe aankoop lange tijd zorgeloos te gebruiken.

De wettelijke garantie is 2 jaar. Na registratie bij de fabrikant kan je, naargelang merk of product, de garantie verlengen met 1 jaar. Van Klium krijg je hier nog twee extra jaren garantie bovenop. 

Voor de extra twee jaar Klium garantie gelden dezelfde garantievoorwaarden als van de leverancier. De Klium garantie is niet geldig op producten of productgroepen die door de fabrikant uitgesloten worden voor een verlengde garantietermijn. Indien je een Spit product niet kan aanmelden bij de fabrikant voor een verlengde garantie, is de extra Klium garantie dus niet van toepassing. De Klium garantie is van kracht vanaf 02/07/2018.

Wat moet je doen voor de Spit garantie en de extra Klium garantie?

Nadat je een Spit product bij Klium hebt gekocht, ga je naar de Spit website en registreert daar je machine, accu of oplaadapparaat binnen 4 weken na aankoop. Je ontvangt dan een garantie- en servicecertificaat in de vorm van een pdf document. Let wel: elk apparaat moet je afzonderlijk registreren.

registreren

Er is een probleem met mijn Spit gereedschap, wat nu?

Simpel: neem contact op met de Klium klantenservice. Omschrijf het probleem en mail ons het aankoopbewijs en het garantiecertificaat, dan helpen wij je verder.

klantenservice