Klium versterkt vertrouwen dankzij het BeCommerce label!

Klium is officiëel drager van het BeCommerce label. Het BeCommerce kwaliteitslabel is het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. BeCommerce is opgericht in 2005. Het BeCommerce kwaliteitslabel toont aan dat een webwinkel de BeCommerce Label Code respecteert en dat zij gecertificeerd werd door een onafhankelijke organisatie, met name Bureau Veritas. Met het BeCommerce kwaliteitslabel laten webwinkels de consument zien dat zij een betrouwbare en veilige manier van online winkelen bieden. En Klium werkt hier natuurlijk graag aan mee.

BeCommerce label = Vertrouwen

Het Internet bevat duizenden webwinkels uit honderden landen. Maar bij welke webshops kan je in alle vertrouwen winkelen?

Klium respecteert buiten de strenge Belgische wetgeving ook de BeCommerce code. Bovendien heeft Klium het Kwaliteitslabel verkregen, en gaat zo nog een stapje verder in het garanderen van uw vertrouwen. De BeCommerce Label Code biedt u als consument alle elementen om met een gerust hart te winkelen.

Certificering

Alle leden van BeCommerce worden gecertificeerd op naleving van de algemene voorwaarden zoals deze zijn vastgesteld door de BeCommerce Label Code. Gecertificeerde leden zijn herkenbaar aan het BeCommerce kwaliteitslabel én staan op de ledenlijst. Ook Klium is lid van BeCommerce en heeft een kwaliteitslabel gekregen. Klik op hun logo om dit na te kijken op de officiële BeCommerce site.

BeCommerce label Klium