Klium is ISO 9001:2015 gecertificeerd!

Kwaliteit en zorg in wat we beloven en effectief doen - én jouw tevredenheid daarover - staan centraal in onze webshop. Daar gaan we met ons voltallige team elke dag 100% voor. Vaak leiden onze inspanningen tot leuke reviews van klanten. Nu en dan valt er een onderscheiding in de bus van een (inter)nationale e-commerce organisatie. Allemaal ontzettend leuk! Maar kwaliteit en klanttevredenheid komen niet vanzelf. Ze zijn het resultaat van voortdurende inspanning van alle mensen die betrokken zijn met onze webshop. Om de drang tot continu verbeteren diep tot in de fundamenten van onze organisatie te verankeren, lieten we onszelf testen en doorlichten…

ISO wat?

Klium werd doorgelicht door een onafhankelijke partij met als doel: het behalen van een NBN EN ISO 9001:2015 certificaat. Dit certificaat richt zich op het verbeteren van klantgerichtheid en -tevredenheid. Deze wereldwijd geaccepteerde norm toont aan dat een organisatie voldoet aan vastgestelde kwaliteitseisen en deze continu verbetert. Het ISO certificaat wordt enkel uitgereikt aan bedrijven die kunnen aantonen dat ze hun procedures en processen systematisch monitoren en continu verbeteren en daarbij klanttevredenheid centraal stellen. Het BCC (Belgisch Centrum voor Certificatie) deed onlangs een uitvoerige audit en beloonde Klium voor haar inspanningen op het vlak van kwaliteitsmanagement met het ISO 9001:2015 certificaat. Deze ISO certificering is een nieuwe mijlpaal voor Klium! Het versterkt ons geloof dat kwaliteit en tevredenheid een continu proces zijn - en het geeft jou de garantie dat we hier continu aan moeten werken om het certificaat te behouden. De geldigheidsperiode van het ISO-certificaat is drie jaar en loopt t.e.m. 2025.

Nieuwsgierig?

Geen fake news, maar feiten. Wil je de certificaten eens zien uit nieuwsgierigheid? Of omdat je een zakelijke klant (met ISO procedures) van ons bent, dan kan je ze hieronder downloaden.

ISO Certificaat NL

ISO Certifcaat FR

ISO Certificaat EN