Winnaars SafeShops Awards 2019

Klium, Torfs, Neckermann reizen
& Sobaggy grote winnaars van de SafeShops Awards 2019

Op donderdag 4 april 2019 werd de derde editie van de SafeShops Awards georganiseerd. Zestien Belgische webshops mochten een Award in ontvangst nemen. Om de Awards toe te kennen, deed SafeShops.be – de Belgische associatie voor de e-commerce sector – een beroep op de ervaringen van meer dan 4.000 online shoppende consumenten.

Diamond Award Winnaar

Belgische webshops die in alle categorieën - Customer Friendliness, Payment Hero, Brilliant Concept & Logistic Champion - de top behaalden, sleepten de SafeShops.be Diamond Award in de wacht. Er werden 3 winnaars gekozen: een kleine, medium en grote webshop. Deze indeling werd bepaald op basis van omzetgrootte en bekendheid van de webshop bij het grote publiek.

Klium mocht dankzij de steun van klanten de Diamond Award categorie medium in ontvangst nemen.

Daar zijn we uiteraard bijzonder trots op! Er gaat dan ook een bijzonder dankwoordje uit naar onze fantastische klanten en medewerkers. Deze nieuwe onderscheiding motiveert ons om onze klanten de beste ervaring & service te blijven verlenen. Ook dit jaar mag je van ons dus vernieuwingen en verbeteringen verwachten. Nieuwe producten en merken, betere informatie, meer keuzevrijheden voor bezorgingen en extra medewerkers op onze klantenservice om jou te ondersteunen.

Bedankt voor jullie steun en graag tot snel!

SafeShops Diamond Award winnaar