Veilig betalen met vrijheid van keuze

Volgende afrekenmogelijkheden zijn beschikbaar tijdens de order check-out:

  • Ideal
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
  • Overboeking/bankoverschrijving: Je bestelling wordt met deze betaaloptie geregistreerd maar nog niet gereserveerd. Je ontvangt onmiddellijk na je bestelling een e-mail van ons met de Pro Forma factuur van je bestelling. Enkele tellen later ontvang je van onze betaalprovider DocData een email met de betaalreferenties die je nodig hebt om de overschrijving uit te voeren.  Het is belangrijk dat je het betalingskenmerk (PID-t nummer) in de mail van DocData gebruikt omdat deze gelinkt is aan jouw bestelling. Zodra de overschrijving volledig werd verwerkt door de bank, gaat je bestelling naar de volgende fase en ontvang je de orderbevestiging.

Achteraf betalen

Riverty

Riverty voert voor Klium het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van Riverty via de Riverty App kunt inzien en betalen. Met de Riverty App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnRiverty kan je jouw betaaloverzichten vanaf je computer, mobieltje of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in de privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kan je jouw bestelling afrekenen met een andere betaalmethode. Meer informatie kan je lezen op de website van Riverty.

Billink

Billink: heb je een Klium account aangemaakt? En heb je met dit account een eerste bestelling gedaan? Dan heb je tijdens de check-out de mogelijkheid om achteraf te betalen met Billink*. Tijdens de checkout wordt er in realtime een credit check gedaan door Billink. Billink heeft een scoremodel ontwikkeld waarin aanvragers voortdurend worden gescreend. Dit scoremodel is dynamisch, wat wilt zeggen dat nieuwe betaalervaringen en eerdere creditchecks direct worden meegenomen in de score van elke aanvrager. Werd je aanvraag goedgekeurd, dan ontvang je na 14 dagen de factuur van je bestelling rechtstreeks via Billink. Zorg er voor dat je factuur en verzendadres dezelfde zijn. Anders gaat Billink je order niet accepteren. Werd je aanvraag door Billink geweigerd? Kies dan voor een andere betaaloptie. Er kunnen nl. verschillende redenen zijn waarom Billink de aanvraag niet goed heeft gekeurd. Deze gegevens zijn vertrouwelijk en kunnen enkel bij Billink opgevraagd worden. Hiervoor dien je een schriftelijk verzoek  in te dienen bij Billink met een kopie van je identiteitskaart.

(*)
Voor particuliere klanten is het maximale bedrag €750.
Voor zakelijke klanten is het maximale bedrag €4000.

Er wordt door Klium voor geen enkele betaalmethode extra kosten aangerekend.

Meer weten?

Neem dan contact op met onze klantendienst. Je kan ons elke werkdag bereiken via [email protected]l en telefonisch op 0800 0226 945 (tussen 09:00 en 16:00). We helpen je graag!

 

Voor zakelijke klanten is het maximale bedrag €1000.