BOSCH DOPSLEUTELMOF (15 MM, 34 MM, 22 MM, 22,9 MM) - BOSCH 1608552008

€ 9.73 per Stuk (inclusief BTW) € 8.04 excl. BTW
Gemiddelde Levertijd : 15 dagen
Als zakelijke klant betaal je geen BTW
Gratis verzending vanaf €50
Stuk

 • Merk BOSCH
 • Referentie BOSCH 1608552008
 • Ean 3165140025744
 • Garantie Tot 5 jaar garantie op Bosch na succesvolle registratie

  Bosch garantie

  Welke garanties heb je op een product van Bosch?

  Naast de wettelijke garantie biedt Bosch een aanvullende fabrieksgarantie.
  Wanneer je Bosch gereedschap bij Klium koopt en nadien je aankoop registreert,

  profiteer je bovendien van 2 EXTRA JAREN KLIUM GARANTIE.

  Wat houdt de fabrieksgarantie van Bosch in?

  De Bosch Blauw Garantie geeft je:

  • 3 jaar garantie op elektrisch gereedschap. Dit geldt voor alle professionele blauwe elektrische gereedschappen en meetgereedschappen van Bosch. Uitgesloten zijn hoogfrequent gereedschap, industriële accuschroevendraaiers en persluchtgereedschap, meegeleverde accessoires, accupacks en oplaadapparaten.
  • 2 jaar Premium Service voor accu's en oplaadapparaten. Dit geldt voor alle professionele blauwe Bosch Lithium-Ion-accu's inclusief oplaadapparaten. Treedt er tijdens de looptijd van de Accu Premium Service door een materiaal- of fabricagefout of door slijtage een gebrek aan een accu of een oplader op, dan zal Bosch deze vervangen, eventueel door een nieuw model. Vervangen accu's of oplaadapparaten worden eigendom van Bosch.

  bekijk alle Bosch productenlees de fabrieksgarantie

  Wat houdt de extra Klium garantie in?

  Bij Klium krijg je 5 jaar GARANTIE op elektrische gereedschappen van Bosch. Bovenop de fabrieksgarantie ontvangt je na registratie van je aankoop 2 JAAR EXTRA KLIUM GARANTIE. Dat betekent meer zekerheid om je nieuwe aankoop lange tijd zorgeloos te gebruiken.

  De wettelijke garantie is 2 jaar. Na registratie bij de fabrikant kan je, naargelang merk of product, de garantie verlengen met 1 jaar. Van Klium krijg je hier nog een twee extra jaren garantie bovenop. 

  Voor de twee extra jaren Klium garantie gelden dezelfde garantievoorwaarden als van de leverancier. De Klium garantie is niet geldig op producten of productgroepen die door de fabrikant uitgesloten worden voor een verlengde garantietermijn. Indien je een Bosch product niet kan aanmelden bij de fabrikant voor een verlengde garantie, is de extra Klium garantie dus niet van toepassing. De Klium garantie is van kracht vanaf 02/07/2018.

  Wat moet je doen voor de Bosch Blauw garantie en de extra Klium garantie?

  Nadat je een Bosch product bij Klium hebt gekocht, ga je naar de Bosch website en registreert daar je machine, accu of oplaadapparaat binnen 4 weken na aankoop. Je ontvangt dan een garantie- en servicecertificaat in de vorm van een pdf document. Let wel: elk apparaat moet je afzonderlijk registreren.

  registreren

  Er is een probleem met mijn Bosch gereedschap, wat nu?

  Simpel: neem contact op met de Klium klantenservice. Omschrijf het probleem en mail ons het aankoopbewijs en het garantiecertificaat, dan helpen wij je verder.

  klantenservice

   


Leveringsomvang
 • Kunststof verpakking, ophanger, met Eurostansing
Productomschrijving
 • Aandrijving binnenvierkant DIN 3121, 3/8" (A)
Gebruikersvoordelen
 • 15 mm, 34 mm, 22 mm, 22,9 mm

Eigenschappen van BOSCH DOPSLEUTELMOF (15 MM, 34 MM, 22 MM, 22,9 MM)

sleutelwijdte mm 15
buitendiameter d1 mm 22
buitendiameter d2 mm 22,9