Pro4Pro Professioneel werk

Wouter Sieuwerts: doen waar je goed in bent

Op zoek naar de mooie dingen die met onze gereedschappen worden gemaakt, blijven we ons verbazen over de creativiteit en het vakmanschap van onze klanten. Neem bijvoorbeeld Wouter Sieuwerts, een kunstenaar die met zijn team van vier medewerkers dromen en wensen omzet in producten.

‘Laten we leuke dingen gaan doen!’ luidt een van de spaarzame teksten op de website van Wouter Sieuwerts Product design. Een zinnetje dat tekenend is voor de speelsheid die het bedrijf kenmerkt.

Wouter Sieuwerts Product design bestaat sinds 2009, toen Wouter na zijn studie aan de kunstacademie voor zichzelf begon. Gevraagd naar de specialiteit van zijn bedrijf zegt hij: ‘Wij zijn erg goed in een verhaal, een gedachte of wens om te zetten in een product, een totaalproduct, iets bedenken wat een ander niet kan bedenken.’

Speelobjecten voor kinderdromen

Als voorbeeld noemt Wouter een project waar hij met zijn team momenteel aan werkt, een kinderdagverblijf waarin het vooral gaat om de speelobjecten. ‘Het is mooi een kinderdroom om te zetten in iets tastbaars, in een product.’

speelobjecten voor kinderdagverblijf

Iets bedenken wat geen ander kan bedenken, zou je de drijfveer van Wouter Sieuwerts kunnen noemen. Zelf zegt hij hierover: ‘Doe vooral waar je erg goed in bent. Mocht iemand anders het beter kunnen, dan kun je het beter overlaten aan die ander.’ Een advies dat ons toepasselijk lijkt voor elke professional, in welk product of soort dientverlening hij of zij zich ook specialiseert.

werkplaats Wouter Sieuwerts Product design
  • WordPress
  • Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *