Warme winter werkkleding

Het wordt terug voelbaar kouder! De eerste vriestemperaturen zijn gesignaleerd en de strooiwagens zijn uitgereden. Tijd om ook je collectie winter werkkleding eens van onder het stof te halen. Niets is namelijk zo vervelend als koud hebben terwijl je klust, toch? Zeker als je de hele dag buiten of op onverwarmde werven moet werken! Met goede werkkleding is het niet alleen aangenamer werken, je kan ook gewoon vlotter doorwerken en hebt minder kans om ziek te worden. Maar welke soorten winter werkkleding bestaan er eigenlijk allemaal?

Winter werkjas

Misschien wel het meest voor de hand liggend, maar daarom niet minder belangrijk. Een goede werkjas voor de winter kan een stootje verdragen. Hij houdt je natuurlijk gewoon lekker warm, maar doet dat dankzij zijn ontwerp vooral in alle werkposities. Bijvoorbeeld met een lagere rugpad. Een werkjas voor de winter heeft ook allerlei praktische opbergzakjes voor je smartphone of andere materialen.

Toon mij alle winter werkjassen

Verwarmde winter werkjas

Dit soort werkvesten voor de winter warmt je letterlijk op. Dankzij ingebouwde accu tover je je werkjas om tot een persoonlijke verwarming. Hoe koud het ook is, de jas zal binnenin altijd een bepaalde temperatuur kunnen aanhouden. Zolang de accu het volhoudt uiteraard.

Toon mij alle verwarmde werkjassen

Winter werkbroek

De winterbroeken voor klussers en professionals zijn gemaakt van stevig materiaal. Ze zijn bijna allemaal 100% waterafstotend en hebben een zachte, doorstikte voering. De hoge ruggen zorgen opnieuw voor extra draagcomfort in allerlei werkhoudingen. Er zijn uiteraard genoeg zakken die vlot toegankelijk zijn, ook met werkhandschoenen aan.

Toon mij alle winterbroeken

Winter werkhandschoenen

Naast een goede jas, zijn handschoenen ook onontbeerlijk. Dat weet iedere producent van werkhandschoenen heel goed. Naast een warme voering zijn ze meestal ook olie- en vuilafstotend. In koude temperaturen zijn chemicaliën vaak plakkeriger en daar werd bij het ontwerp rekening mee gehouden. Er zijn handschoenen voor de bouwsector, metaalsector, chemische sector en eigenlijk ook alle andere sectoren. Voor ieder wat wils met elk z’n specifieke aanpassingen om het werk zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken.

Toon mij alle winter werkhandschoenen

Winter werkschoenen

Eerlijk is eerlijk: winter werkschoenen bestaan niet. Wat wél bestaat zijn veiligheidsschoenen die gemaakt zijn voor de koude industrie. Bijvoorbeeld voor grote diepvriesmagazijnen. Dat type werkschoen draagt een “CI” codering die duidt op een hogere isolatiewaarde dan gewone werkschoenen. Er zijn warme werkschoenen in de vorm van laarzen maar er zijn ook halfhoge en hoge modellen. Het ene model is bovendien al wat modieuzer dan het andere.

Wil je meer weten over de codering van werk- en veiligheidsschoenen? Dan is ons artikel daarover zeker ook interessant voor jou. Klik hier om het te lezen.

Toon mij alle winter werkschoenen

Merken met winterwerkkleding

Bijna alle merken die werkkleding aanbieden, hebben ook een lijn met winterkleding. Dat wil zeggen dat zowel Snickers WerkkledingHavepProjob en Elten als Sioen en Lowa artikelen aanbieden die jou warm kunnen houden.

  • WordPress
  • Google Plus
  • Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *