Gereedschap Kleding en veiligheid Tips en advies Werken met gereedschappen

Vind wat je zoekt in Toolbox

Sinds de start van Toolbox, de blog van Klium, hebben we elke week een nieuwe blog post gepubliceerd. Het resultaat: honderden artikelen over gereedschappen en werken met gereedschappen, helder gerangschikt per onderwerp. Waarnaar je ook op zoek bent, je vindt het in Toolbox, een complete bron van informatie voor professionals en doe-het zelvers.

Alles wat je over boormachines moet weten

boorkop

✅ Tips voor het kopen van een accuboormachine, ✅ De verschillen tussen een boorhamer en een klopboormachine, ✅ Boormachine onderhoud en zelf reparaties uitvoeren aan je boormachine, ✅ Advies voor boren in hout, metaal en snelbeton, ✅ Boormachines van professionele merken vergeleken, ✅ De verschillende boorkoppen en waarvoor je ze gebruikt en nog veel meer. Ga op de Klium blog naar boormachines en je vindt alle informatie waar je naar zoekt. En natuurlijk beperken we ons niet tot boormachines, maar informeren en adviseren je over alle soorten elektrisch en accugereedschap en handgereedschap.

Klussen in huis en tuin

klusser denkt na

In de Klium Toolbox vind je meer dan 160 informatieve artikelen over klussen in huis en tuin, en er komen doorlopend nieuwe bij. Van eenvoudige stappenplannen voor het uitvoeren van de meest uiteenlopende werkzaamheden tot een tuinkalender voor elke maand van het jaar. Vind advies van de vakman voor klussen in huis en tuinklussen.

Werkkleding en veiligheid

persoonlijke beschermingsmiddelen

Een terugkerend onderwerp in de Klium blog is de veiligheid tijdens het werk. Werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en advies voor veilig en stofvrij werken met power tools… in de categorie Kleding en veiligheid vind je al onze blogartikelen over professionele werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Geschreven door professionals voor collega’s en doe-het-zelvers. Lees hoe je ongelukjes kunt vermijden en elke klus veilig tot een goed einde brengt.

Speciaal voor professionals

professionals aan het werk op bouwplaats

Onder de naam Pro4Pro biedt de Klium blog nieuws en informatie voor professionals door professionals. Bekijk de laatste innovaties, lees inspirerende verhalen van onze klanten en ontdek welke gereedschapsmerken hun voorkeur hebben. Wanneer een professioneel gereedschapsmerk met interessant nieuws komt, berichten we hierover. En als je zelf aan een creatief, innovatief of inspirerend project werkt, laat het ons weten. Dan zetten we jouw bedrijf in de kijker met een Pro4Pro blogartikel.

  • WordPress
  • Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *