Pro4Pro Professioneel werk

Puur schrijnwerk als vakwerk, met een grote “V”

Vakwerk Totaalrenovaties, een bouwbedrijf dat puur schrijnwerk omzet in maatwerk op een kosten- en tijdsefficiënte wijze. Op welke wijze pakken zij dit aan? In gesprek met Jan Veirman van Vakwerk Totaalrenovaties ontdekken we de kracht van dit bouwbedrijf.

‘Waar we voor gekend staan is een creatieve zin voor uitdaging. Bedenken hoe het wél kan, en een uniek resultaat behalen door een positieve aanpak van wat anderen als ‘problemen’ zien’. In gesprek met Jan Veirman van Vakwerk Totaalrenovaties worden hun kernwaarden al gauw duidelijk.

Dromen verwezenlijken, da’s Vakwerk


Zelf omvat Jan het in een fraaie bewoording als volgt: ‘Door ervaring in alle facetten van de bouwsector te combineren kunnen we in ons schrijnwerk anticiperen en inspelen op onvermijdelijke moeilijkheden. Technisch onderbouwde vakkennis draagt zo bij aan onze creatieve aanpak. Iets bedenken wat niet werkt kan iedereen, dromen verwezenlijken, da’s Vakwerk’. De trotse zaakvoerder schetst hoe zijn eenmanszaak in rap tempo uitgroeide tot een vennootschap uitgerust met atelier én 3 bestelwagens op de weg.

dromen verwezenlijken

Regionaal werken aan hetzelfde doel

Met eigen personeel uit de regio samen werken aan één doel: puur schrijnwerk. De passie voor schrijnwerk komt veel aan bod in ons gesprek en een blik op de website verraadt dat Vakwerk Totaalrenovaties het fijne timmerwerk méér dan onder de knie heeft. De ene realisatie spreekt nog meer tot de verbeelding dan de ander en de diversiteit belicht het totaal in totaalrenovaties. De passie straalt er vanaf en dat is exact waar zij het meest trots op zijn: ‘Een project met een hart, een onderneming waar je deel van wilt uitmaken, dat willen we uitdragen.’

verfijnd schrijnwerk

Een stielman met de juiste tools

‘Mond tot mond is de beste reclame’, zo omschrijft Vakwerk Totaalrenovaties de kracht van het leveren van kwalitatief schrijnwerk. Als familiaal en lokaal bedrijf kiezen zij bewust voor een persoonlijke en toegankelijke aanpak, voor kwaliteit, want ‘een vakman kan werken met weinig middelen, zeker waar, en een machine maakt geen stielman, maar een stielman met de juiste tools en machines schakelt steeds een trapje hoger’. Dat is de wijze waarop Jan de ontwikkeling van Vakwerkt Totaalrenovaties vakkundig onder woorden brengt.

Reclamebanner voor Vakwerk Totaalrenovaties
  • WordPress
  • Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *