Pro4Pro

Reno Veer: Droom, Realiseer, Geniet

Vijf jaar geleden hield de Haagse timmerman John Niedbala zijn baan voor gezien en werd hij eigen baas. De woorden ‘Droom, Realiseer, Geniet’ komen terug op elke pagina van zijn website en zijn tekenend voor John’s kijk op zijn werk. Persoonlijke aandacht staat voor John en zijn team voorop. De essentie van elke opdracht is het vervullen van de wensen van de klant. Vaak zijn deze wensen nog niet concreet, is John’s ervaring. Daarom is persoonlijk contact voor hem even belangrijk als vakmanschap: ‘Een verbouwing kan moeilijke keuzes met zich meebrengen. Goede ideeën ontstaan door creatief denken.’

bekede trap

Specialiteiten

dakopbouw

Afhankelijk van wat de klant wil, verzorgt Reno Veer alle voorkomende werkzaamheden. Naast complete verbouwingen en renovaties, springen er een paar specialiteiten uit. Dakopbouw is er één van. Voor tal van opdrachtgevers realiseert Reno Veer op deze wijze extra woonruimte. Bijzonder voor een klein bouw- en renovatiebedrijf is ook de expertise in woninginrichting. Reno Veer werkt met topmerken in ondermeer vloerbedekking, parket, gordijnen en jaloeziën. En een belangrijke specialiteit zijn kozijnen, waarvoor John zelfs een apart bedrijf heeft opgericht.

KUNZO, kundig in kozijnen

dakopbouw met kozijnen

Naast Reno Veer, runt John Niedbala samen met zijn echtgenote het bedrdijf KUNZO, dat zich specialiseert in het installeren van kozijnen. Een lange ervaring op dit terrein en een uitgebreid aanbod aan kunststof, aluminium en houten kozijnen garanderen een installatie die perfect aansluit op de wensen van de klant en aan de strengste kwaliteitsnormen voldoet.

  • WordPress
  • Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *