Nieuw van Festool, nu bij Klium

Festool staat bij de vakman bekend als het merk van de handige systemen. Kwaliteit, accuratesse en gebruiksgemak zijn de eigenschappen die alle gereedschappen en oplossingen van dit merk gemeen hebben.

Bij Klium hebben we ons assortiment van bijna 2.500 Festool producten verrijkt met 4 nieuwigheden die de reputatie van dit altijd innovatieve merk voor de professional weer eens nadrukkelijk bevestigen.

festool2016

Nieuwe DOMINO verbinders voor hoeken en panelen

Met de nieuwe hoek- en vlakverbindingen voor de freesmachine DOMINO XL DF 700 heeft Festool het DOMINO-concept verder uitgebreid. De nieuwe hoek- en vlakverbinders voor frame- en plaatverbindingen garanderen niet alleen de hoogste precisie en stabiliteit, maar ook nóg meer flexibiliteit en efficiëntie.

festool-domino

Nieuw CLEANTEC aansluitingsysteem

De verbinding tussen mobiele stofzuiger en elektrisch gereedschap is nog zekerder geworden. De verbeterde CLEANTEC versie heeft een geïntegreerde bajonetsluiting en een tot 2,5 maal hogere treksterkte. Hij biedt nog meer compatibiliteit voor nieuwe en bestaande gereedschappen en is eenvoudig achteraf uit te breiden voor alle D27-afzuigslangen.

festool-cleantec

SYS-PowerHub: verschillende stopcontacten in je systainer

Met de SYS PowerHub introduceert Festool een geheel nieuwe generatie stroomverdelers, die alle voordelen van een traditionele kabeltrommel combineert met de voordelen van het Festool systainersysteem. De 10 m lange kabel zit tijdens het transport netjes opgeborgen en vier 230 V-stopcontacten bieden alle onafhankelijkheid die je voor de aansluiting van je elektrische gereedschappen nodig hebt.

festool-sys-powerhub

Nieuwe SET voor de MFT tafel: de SYS-MFT

Deze nieuwe fixingset is een slimme systeemuitbreiding van de Festool MFT werkbank. Met de – compact in een systainer opgeborgen – schroefklemmen, spanelementen, kleine aanslagen in knoopvorm, veiligheidsgrepen en laagprofielaanslagen gaat het werk nog sneller en efficiënter. De SYS-MFT set is slechts tijdelijk leverbaar als gelimiteerde speciale editie, dus wacht niet te lang als je jouw MFT tafel wilt uitbreiden met deze handige accessoires.

festool-SYS-MFT

We hebben de nieuwe Festoolproducten vanaf 1 april 2016 in ons assortiment, behalve de SYS-Powerhub, die in mei op de markt komt.

  • WordPress
  • Google Plus
  • Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *