Neem je werkplaats mee op karwei

Nieuw bij Klium: De WorkMo mobiele werkstations van Gedore

Ons assortiment van ruim 6.000 Gedore artikelen is onlangs uitgebreid met de laatste innovatie van deze Duitse fabrikant.
WorkMo is een opslag- en transportsysteem voor gereedschappen dat – zonder overdrijving – geschikt is voor elke professional en ieder soort klus. WorkMo is namelijk volledig aan te passen aan individuele eisen./

gedore-workmo-header

De kern wordt gevormd door draagbare units die afzonderlijk te gebruiken zijn of als complete gereedschapswagen. Elke WorkMo is flexibel op te bouwen, waardoor een werkstation op maat ontstaat voor de meest uiteenlopende gereedschapsuitrustingen. Bestaande systemen kunnen eenvoudig worden uitgebreid om mee te groeien met de behoeften van de gebruiker.

De WorkMo mobiele werkstations zijn vervaardigd van aluminium en krasbestendige kunststof. Het zijn sterke lichtgewichten die geschikt zijn voor allerlei grote en kleine onderhouds- en montageklussen.

Met of zonder gereedschap

De twee standaardmodellen (526 en 789 mm breed) zijn uitgerust met zes laden, een opbergvak met vergrendeling, een verrijdbaar onderstel en een solide houten werkblad. Ze zijn leverbaar zonder gereedschap of uitgerust met een kompleet 72- of 110-delig gereedschapassortiment.

 

Maar, zoals gezegd: WorkMo is meer dan een standaardoplossing. Een serie modulaire gereedschapsboxen en uiteenlopende gereedschapsassortimenten maken maatwerk voor specifieke toepassingen eenvoudig. Voor het opbergen van afwijkende gereedschappen zijn schuimrubberen inlegmodules te bestellen, die exact op maat worden gemaakt.

 
 

Meer weten over de nieuwe WorkMo van Gedore? Hier vind je de productspecificaties. En een telefoontje of mailtje naar onze klantenservice beantwoordt al je vragen.

  • WordPress
  • Google Plus
  • Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *