Gereedschap Merken Werken met gereedschappen

Makita: wat is MAKPAC?

De maten van de MAKPAC

Makita MAKPACs zijn er in 4 maten. Het enige verschil tussen de maten, is de hoogte. Dat maakt dat je voor eender welke tool of accessoires de gepaste maat vindt. Met de verschillende inlays en inzetbakjes kan je bovendien een MAKPAC volledig inrichten naar jouw voorkeuren. Er is ook een handige toolbox te verkrijgen die perfect past op het MAKPAC-systeem. Bekijk de verschillende MAKPACs hier.

Dat ze niet verschillen in breedte of diepte, maakt het opstapelen en vervoeren ook makkelijker. De transportoplossingen voor MAKPAC zijn dan weer je ultieme butler.

De transportoplossingen van MAKPAC

Beweeg makkelijker binnen en buiten je workshop met de MAKPAC TR0000001 of de P-83886.

Binnen de werkplaats

De P-83886 is een lage trolley met 4 zwenkwielen, 2 hiervan hebben een voetrem. De trolley heeft een draagvermogen van 100 kg en maakt het verplaatsen van je machines makkelijk in je workshop. Maar soms moet je ook de weg op. Daarvoor bestaat de MAKPAC TR0000001.

Allrounder

De MAKPAC TR0000001 is een trolley met een zijdelingse steun, een stopper en een spanband voor het vastmaken van je MAKPACs. Met een belastbaarheid tot 125 kg, kan je al heel wat vervoeren.

De bredere en gegroefde wielen, zorgen dat je geen bewegingsvrijheid verliest op losse ondergrond. Wat de trolley ook de oplossing maakt als je naar de werf moet. Eens terug in je workshop, klap je de trolley makkelijk in zodat je geen ruimte verliest.

Conclusie

Makita MAKPAC is makkelijk stapelbaar, robuust en makkelijk te vervoeren. Het is de beste bescherming voor je Makita machines en biedt ook bijkomende functies.

Met de MAKPAC TROLLEY vervoer je je machines en werfbenodigdheden nog makkelijker. Er zijn ook verschillende inlays beschikbaar om je accu’s en accessoires op te bergen.

Gestapelde Makita MACPAK koffers

  • WordPress
  • Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *