Pro4Pro

Lensen Transport, een innovatief familiebedrijf

De met camouflagepatronen gedecoreerde vrachtwagens van Lensen Transport zijn opvallende verschijnigen op de Europese wegen. Lensen biedt zijn klanten een groot scala aan transport mogelijkheden. De focus ligt op groupage transport van en naar België, Nederland en Duitsland.

Traditionele waarden

Lensen Transport vrachtwagen voor kerk

Als familiebedrijf draagt Lensen Transport traditonele waarden als zorgvuldigheid en respect uit, zowel naar de klanten als binnen de eigen organisatie. Een goede werksfeer en een grote betrokkenheid van de medewerkers zijn mede bepalend voor het succes van het bedrijf. Deze traditionele waarden worden bij Lensen Transport gecombineerd met een opvallende innovativiteit in het vinden van oplossingen voor de transportvragen van opdrachtgevers.

Maatwerk

Lensen monteur aan het werk

Met een veelzijdige vloot, geavanceerde IT technologie en een uitgesproken klantgerichte visie, biedt Lensen Transport zijn klanten een logistieke dienstverlening, die perfect is afgestemd op individuele wensen. Maar maatwerk gaat een stapje verder voor het bedrijf. Het begint in de werkplaats, waar doorlopend wordt gewerkt aan eigen ontwikkelingen om de kwaliteit van de logistieke dienstverlening verder te verbeteren. Zo werd onlangs een 20-voets container omgebouwd tot een volwaardige spuitcabine, om zelf onderdelen te kunnen spuiten na schade. Met als resultaat dat de uitval bij een eventueel herstel wordt beperkt en de flexibiliteit qua inzettijd weer een stukje wordt verhoogd.

Duurzaamheid

Niet verwonderlijk voor een familiebedrijf met traditonele waarden, maakt ook maatschappelijke betrokkenheid deel uit van de bedrijfscultuur. Lensen Transport heeft een jong wagenpark met uitsluitend de nieuwste en de milieuvriendelijkste motorisatie. Het streven naar 100% CO2 neutraliteit is een hoofdthema voor de nabije toekomst.

  • WordPress
  • Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *