Koop een bijenhotel

Bij Klium denken we soms dat de wereld uit gereedschappen bestaat, maar eigenlijk is het veel interessanter wat mensen met onze gereedschappen doen.

De bijzondere klanten van Klium

Onze klanten maken de meest bijzondere dingen. Vandaag nemen we een kijkje bij Bijenhotelkopen.nl, een sociale werkplaats met een groene visie en een wel heel speciaal product: professionele bijenhotels voor wilde bijen.

Professionele? Bestaan er dan ook amateuristische bijenhotels? Blijkbaar wel. Maar behalve naar de kwaliteit verwijst ‘professionele’ hier ook naar de klantenkring, die voornamelijk B2B is, zoals gemeentes, bedrijven en natuurorganisaties. De verkoop geschiedt via Bijenhotelkopen.nl. Op deze website vind je ook uitgebreide informatie over het bedrijf en de bijenhotels.

bijenhotel

Bianca Pouw, eigenaar van Bijenhotelkopen.nl: ‘Bijenhotelkopen.nl is ontstaan uit de wens om meer sociaal, duurzaam en lokaal te ondernemen. Waarom containers met spullen uit China halen, terwijl je deze producten ook prima in Nederland of België kunt maken? Verder willen wij bijzondere medewerkers die het zonder steuntje in de rug (nog) niet redden op de arbeidsmarkt de kans bieden om werkervaring op te doen door middel met werkleer- en werktaaltrajecten, zodat wij ze uit de uitkering kunnen krijgen en kunnen begeleiden naar een betaalde baan. We ontvangen geen subsidie maar financieren de sociale werkplaats met de verkoop van onze professionele bijenhotels.’

othman uit syrie maakt bijenhotel

Bijenhotelkopen.nl zet zijn unieke expertise ook in voor projecten. Zoals de langdurige samenwerking met BND / Greenyard Bree, een coöperatieve conservenfabriek waar telers vanuit Nederland, België en Duitsland in zijn verenigd. Bijenhotelkopen.nl plaatste meer dan 50 bijenhotels en educatieve informatieborden bij de telers om een BND bijenlint aan te leggen door de grensregio.

En zoek je een bijzonder relatiegeschenk? Ook daar heeft Bijenhotelkopen.nl een pagina aan gewijd.

kind bij bijenhotel
  • WordPress
  • Google Plus
  • Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *