Acties en projecten Over Klium

Klium wint Thuiswinkel Awards Publieksprijs XS 2016

 
Allemaal geweldig bedankt!
 

Alle klanten die op ons hebben gestemd voor de Thuiswinkel Awards 2016: geweldig bedankt! We hebben de belangrijkste onderscheiding voor webwinkels in Nederland en België gekregen: de Publieksprijs.

Uit het officiële persbericht:

De winnaars van de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XS 2016 zijn bekend! In 16 categorieën koos de consument zijn favoriete webwinkel tot winnaar. De winnaars kregen hun Award uitgereikt door Jan Joost van Gangelen in Inn Style, Utrecht.

Duizenden consumenten hebben afgelopen maanden hun favoriete webwinkels beoordeeld via een onafhankelijk online consumentenonderzoek, uitgevoerd door KiyOh. De webwinkels met de hoogste eindscores zijn de winnaars van de Publieksprijzen XS.

Voor het eerst in 12 jaar is er een Belgische webwinkel in geslaagd om een e-commerce “Oscar van de lage landen” te winnen. Klium won de publieksprijs XS in de categorie Klussen & Doe-het-zelf.

Een week lang gratis verzending

klium-team

Bij een feestje hoort een traktatie. Om onze overwinning samen met al onze klanten te vieren nemen wij bij bestellingen tot 22/03 de verzendkosten voor onze rekening.
 

 
Het trotse Klium Team
 

  • WordPress
  • Facebook

2 thoughts on “Klium wint Thuiswinkel Awards Publieksprijs XS 2016

  1. Pingback: HTTP/2 implementatie maakt beveiligde website 50% sneller - Optimize
  2. Pingback: HTTP/2 rend site web sécurisé 50% plus rapide - Optimize

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *