Bedrijf en team Over Klium

Klium wint de Customer Friendliness Award 2021

Evenals vorig jaar mochten we weer op het podium staan bij de uitreiking van de SafeShops.be Awards. Ditmaal om de award voor de klantvriendelijkste webwinkel van 2021 in ontvangst te nemen. Deze bekroning is om meer dan één reden heel speciaal voor ons team.

De consument beslist

Wat de SafeShops Awards bijzonder maakt, is dat het publiek kiest. Meer dan 4.000 consumenten vulden een vragenlijst in over hun online winkelervaringen. Het is geen panel of jury die ons heeft beloond met deze eer, het zijn de mensen die voor ons het allerbelangrijkst zijn en die ons het best kunnen beoordelen: onze klanten.

Een geweldige opsteker in een moeilijke periode

Een andere reden waarom de Customer Friendliness Award 2021 zoveel voor ons betekent, is het vertrouwen en het begrip van onze klanten. Door de Covid-19 situatie is het ook in onze branche een uitdagende tijd. Of, om het minder mooi te zeggen: soms ronduit frustrerend. Leveringsproblemen zorgden ervoor dat we onze belofte ‘vandaag besteld, morgen in huis’ vaak niet waar konden maken. Wat ons steeds weer getroffen heeft, is dat zelfs klanten die wekenlang op hun bestelling moesten wachten, hier begrip voor toonden. Dit is heel motiverend voor ons team. En die motivatie zullen we ook de komende tijd nodig hebben, want de leverinsproblemen zijn nog lang niet over.

prijsuitreiking Safeshops Awards 2021

Met een groot ‘Dank je wel!’ aan onze klanten en gesterkt door hun begrip, blijven we extra hard ons best doen. Niet alleen om de bestellingen zo snel mogelijk de deur uit te krijgen, maar ook om ons te blijven onderscheiden met ons assortiment, onze service, informatie, garantie en de andere kwaliteiten die ons de klantvriendelijkste webshop van 2021 hebben gemaakt.

  • WordPress
  • Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *