De hybride schuurmachines van Festool

Met drie recent ontwikkelde schuurmachines zet Festool een nieuwe standaard in veelzijdigheid en gebruikscomfort. Ze werken zowel op accu als op netstroom en bieden andere unieke opties om de machine aan te passen aan de werkomstandigheden.

Op super accu of netstroom combineren ze de nieuwste technologie voor optimaal gebruikscomfort

De Festool ETSC 125RTSC 400 en DTSC 400 hybride schuurmachines zijn uitgerust met het 18 V Bluetooth® Ergo-accu-pack. Deze bijzonder krachtige en lichte accu staat garant voor een lange gebruiksduur, een korte oplaadtijd en een vermogen dat niet onderdoet voor stroom uit het stopcontact. Werk je voor een bepaalde klus liever op netstroom, dan vervang je de Ergo-accu simpelweg door de bijgeleverde plug it-netadapter.

Ongeëvenaarde bewegingsvrijheid

De Ergo-accu past volledig in de kolf van de machine en zorgt voor een perfecte ergonomie bij een gewicht van slechts 1,4 kg. Dit maakt bovenhands werken of werken op lastig bereikbare plekken eenvoudiger en minder vermoeiend.

Met stofzuiger of opvangzak

Nog een optie waarin Festool keuzevrijheid biedt, is de stofafzuiging. Uitgerust met de Longlife-stofopvangzak, zijn deze schuurmachines bijzonder flexibel en moeiteloos te hanteren, ook bovenhands, op verticale vlakken of moeilijk bereikbare plekken.
Aangesloten op een Festool stofzuiger, communiceert het accu-pack via Bluetooth® met de Bluetooth®-module van de CLEANTEC stofzuiger en start bij het inschakelen van de schuurmachine automatisch ook de stofzuiger.

Festool systeem

Met de schuurmachines van Festool profiteer je van een compleet systeem aan professionele schuurmaterialen en accessoires. De hele Festool range is afgestemd op comfortabel en economisch werken met onberispelijke resultaten.

3 Jaar Festool All-Inclusive garantie

Zoals alle Festool power tools vallen ook deze hybride schuurmachines onder de Festool All-Inclusive garantie. Alle reparaties gedurende de eerste drie jaren na aankoop en registratie zijn volledig gratis, inclusief slijtage-onderdelen, accu’s en opladers. Bovendien vervangt Festool bij diefstal de machine tegen een eigen bijdrage van 100 euro

En daar bovenop nog 2 jaar extra Klium garantie

Professionele power tools kopen bij Klium betekent dat je ook na afloop van de fabrieksgarantie nog 2 jaar recht hebt op gratis reparatie of vervanging. Dat is in totaal 5 jaar zorgeloos werken!

  • WordPress
  • Google Plus
  • Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *