Innovaties voor professionals Pro4Pro

HiKOKI scoort met de MULTI VOLT accu en andere innovaties

‘Om te kunnen groeien, moeten we innovatieve producten blijven ontwikkelen met een duidelijke waarde voor onze klanten – en dat is precies waar we aan werken.’ Aldus Yasushi Fukui, bij HiKOKI verantwoordelijk voor de Europese markt.

En die innovaties kwamen er de afgelopen jaren. Vooral de volgende spreken ons bij Klium bijzonder aan, omdat ze de prestaties van professionals daadwerkelijk helpen verbeteren en het werk vergemakkelijken.

MULTI VOLT

Eén accu voor meer dan 100 machines.

Met de nieuwe, innovatieve MULTI VOLT accu’s, introduceerde HiKOKI één accu voor meer dan 100 machines. De Li-ion accupakketten zijn uitwisselbaar voor zowel 36V als 18V power tools. De intelligente verbindingstechnologie schakelt het voltage automatisch over naar 18V of 36V. Een innovatie die de vrijheid van werken met HiKOKI power tools nog verder verhoogt.

Een voorbeeld om aan te geven hoe dit in de praktijk werkt. Gebruik je de accu op een 36 volt haakse slijper dan levert de accu 2,5 ampère en beschik je over meer vermogen. Bij een schroefmachine heb je minder kracht nodig, maar is de standtijd belangrijker. Dezelfde MULTI VOLT accu schakelt dan over op 18V en zorgt ervoor dat je de hele dag kunt blijven schroeven zonder op te laden.

MULTI VOLT biedt professionals de keuzevrijheid: gebruik hem in een 18 volt machine met een langere standtijd of gebruik hem in een 36 volt machine met een kortere standtijd, maar een hogere krachtoverbrenging.

Koolborstelloze motoren

De nieuwe generatie koolborstelloze motoren van HiKOKI drijven niet alleen de accugereedschappen van het merk aan, maar ook de machines op netstroom. In beide types machines zorgt de koolborstelloze motor, dankzij de vrijwel te verwaarlozen weerstand, voor minder slijtage en dus voor een langere levensduur en een hoger constant vermogen. De dubbel geïsoleerde koolborstelloze motor van HiKOKI is opgenomen in een robuuste gegoten aluminium behuizing, die een belangrijke bijdrage levert aan de duurzaamheid van de machine. Het grote voordeel voor professionals zit hem in de toepassing in zware apparatuur als boorhamers en breekhamers. Ook deze krachtige netstroom tools hebben nu motoren die onderhoudsvrij zijn.

Accu bovenfrees

Hikoki M3612DA bovenfrees

Met de M3612DA introduceerde HiKOKI de eerste bovenfrees ter wereld die werkt op een accu. Deze compacte lichtgewicht machine is voorzien van een koolborstelloze motor en biedt de hoogste freesprestaties, met ondermeer een traploos regelbaar toerental en een eenvoudig en uiterst precies instelbare freesdiepte.

  • WordPress
  • Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *