Elektrisch en accugereedschap Gereedschap Merken

Festool VECTURO OSC 18, professionele alleskunner

Professionals zowel als klussers gaan steeds meer over op snoerloos gereedschap. Met geavanceerde accutechnologie en krachtige, koolborstelloze motoren doen accu powertools niet langer onder voor hun soortgenoten op netstroom en geeft het voordeel van een grotere vrijheid de doorslag. De nieuwe oscillerende multitool van Festool combineert veelzijdigheid met een professionele kwaliteit. Deze lichte en compacte alleskunner scoort hoog op het gebied van vermogen en duurzaamheid en heeft een aantal intelligente details die vooral vakmensen zullen aanspreken. In deze korte video kun je zien wat de VECTURO OSC 18 allemaal in huis heeft.

Professioneel slijpen, zagen en meer

Zijn grote precisie, forse vermogen, duurzaamheid en ergonomische eigenschappen maken de VECTURO OSC 18 tot één van de meest professionele multitools in ons assortiment.

De combinatie van het 18-volt Li-ion-accupack en de koolborstelloze EC-TEC-motor levert meer dan genoeg vermogen voor de zwaarste toepassingen. De accu is ergonomisch in het handvat ingebouwd.

Werkcomfort

Vanuit de gedachte dat professionals dag in dag uit uren aan een stuk met een machine werken, heeft Festool veel aandacht besteed aan de ergonomische kwaliteiten van de VECTURO OSC. Het toerental kan traploos elektronisch worden ingesteld en elastische dempingselementen verminderen de motortrillingen, wat de nauwkeurigheid en het werkcomfort ten goede komt. In combinatie met een stofzuiger, zoals de Festool CT Cleantec, is het mogelijk om bijna 100% stofvrij te werken. Via een Bluetooth® accu-pack wordt de stofzuiger automatisch draadloos gestart. Ook in het gemak en de snelheid waarmee hulpstukken kunnen worden gewisseld geeft Festool blijk van zijn professionele aspiraties.

StarlockMax snelspansysteem

Op de Festool VECTURO OSC 18 is een groot aantal accessoires te monteren. Het wisselen van deze hulpstukken is een kwestie van seconden met het StarlockMax snelspansysteem. De keuze voor dit systeem betekent ook dat de multitool compatibel is met het volledig gamma aan Starlock toebehoren.

3 jaar garantie

De VECTURO OSC 18 valt onder de All-inclusive Garantie van Festool.

Dit houdt onder andere in dat alle reparaties gedurende de eerste drie jaren na aankoop en registratie, volledig gratis zijn, inclusief slijtageonderdelen, accu’s en opladers.

De VECTURO OSC 18 bij Klium

Klium levert deze professionele multitool direct uit voorraad. Kijk hier voor de technische specificaties en de verschillende accessoiresets.

  • WordPress
  • Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *