Elektrisch en accugereedschap Gereedschap Merken

Festool AGC 18 haakse slijper: krachtig en ergonomisch

De nieuwe AGC 18 is een accuslijper die zowel qua kracht als qua gebruikscomfort grenzen verlegt. Hij slijpt moeiteloos de hardste materialen door, en de rustige, trillingsarme EC-TEC-motor zorgt voor precies en prettig werken. Met de vergrendelbare spil en de snelspanmoer wissel je in een handomdraai en zonder gereedschap van schijf.

Borstelloos

De borstelloze en onderhoudsvrije EC-TEC-motor en de besturingselektronica zitten in een stofbestendige behuizing, wat bijdraagt aan de lange levensduur van deze machine. Het toerental van de AGC 18 is traploos van regelbaar van 4.500 tot 8.500 omw/min, zodat elk materiaal met de juiste snelheid kan worden bewerkt.
De motor heeft een zachte aanloop en is uitgerust met een elektronische overbelastingsbeveiliging, herstartbeveiliging, digitale temperatuurbewaking en een motorrem. In deze korte video kun je de Festool AGC 18 in werking zien.

3 Jaar Festool All-Inclusive garantie

Slijpmachines behoren tot de meest misbruikte machines, maar Festool is zo zeker van de kwaliteit dat ook deze machine onder de unieke All Inclusive garantie valt. Dit betekent onder andere dat alle reparaties gedurende de eerste drie jaren na aankoop en registratie volledig gratis zijn, inclusief slijtage-onderdelen, accu’s en opladers. Bovendien worden gestolen machines tegen een eigen bijdrage van 100 € excl BTW door Festool vervangen.

Plus 2 jaar extra Klium garantie

Voor Festool en andere professionele topmerken geldt bovendien de extra Klium garantie. Kopen bij Klium betekent dat je ook na afloop van de fabrieksgarantie nog 2 jaar recht hebt op gratis reparatie of vervanging. Dat is in totaal 5 jaar zekerheid!

Festool garantie

  • WordPress
  • Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *