Dewalt XR Flexvolt: de sterkste accutuingereedschappen ter wereld

Voor tuinbezitters was de keuze tussen accugereedschappen en machines op netstroom er altijd een tussen méér vrijheid en méér vermogen. Die keuze hoef je niet langer te maken. De nieuwe XR Flexvolt tuinmachines van Dewalt combineren de vrijheid van snoerloos met de power van netstroom.

Wat is XR Flexvolt?

XR Flexvolt staat voor een revolutionair accupack systeem dat door Dewalt werd ontwikkeld met het doel snoeren en generatoren in de bouw overbodig te maken. Met één zo’n super accu beschikken professionals over de power van 54V voor het complete XR Flexvolt assortiment. Aan dit assortiment heeft Dewalt nu drie superkrachtige tuinmachines toegevoegd.

XR Flexvolt kettingzaag

XR Flexvolt kettingzaag met accu

Met zijn 54 volt accu en brushless motor levert de XR Flexvolt DCM575 kettingzaag een kracht die ongeëvenaard is voor een accukettingzaag. Dikke bomen en zware balken zijn geen probleem voor deze machine. Behalve veel power, heeft de zaag doordachte details die het werk makkelijker maken, zoals een sleutelvrije kettingspanner en automatische oliesmering.

XR Flexvolt grastrimmer/bosmaaier

XR Flexvolt grastrimmer met accu

De DCM571 grastrimmer / bosmaaier levert dezelfde kracht als een benzinemachine, zonder het ongemak van een benzinemotor. Deze machine is uitgerust met een draad voor een maaibreedte van 38 cm en een bosmaaierkit met een mes.

XR Flexvolt brushless blazer

XR Flexvolt blazer met accu

De DCM572 blazer levert een luchtverplaatsing van 680 m3/uur en een blaassnelheid van meer dan 193 km/uur. En dat is ongeëvenaard fors voor een accumachine. Bovendien is hij prettig om mee te werken, met een laag geluidsniveau, zonder benzinedampen, en door slimme details zoals een variabele trekschakelaar waarmee je elke gewenste snelheid vast kunt zetten zonder de trekker steeds ingedrukt te houden.

Wat vinden we bij Klium?

Met deze tuinmachines levert Dewalt ongetwijfeld weer een bijdrage aan de populariteit van het XR Flexvolt assortiment. Een belangrijke aanbeveling is dat je met een enkel XR Flexvolt accupack beschikt over een superieure krachtbron voor meer dan 100 Dewalt machines.

  • WordPress
  • Google Plus
  • Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *