DeWALT en Wera: nog 2 top-merken toegevoegd aan ons gamma

Klium verkoopt gereedschappen van de beste merken, en vandaag hebben we nog 2 gekende merken met een stevige reputatie aan ons gamma toegevoegd: DeWALT en Wera.
Een korte beschrijving van wat deze merken te bieden hebben:


DeWalt logo
DeWALT:
Je herkent de machines van DeWALT aan de geel/zwarte kleurcombinatie. DeWALT kent een stevige historiek (bestaat reeds 80 jaar), en heeft een uitstekende naam opgebouwd als ontwerper en producent van duurzame en professionele stationaire machines. Ondertussen heeft DeWALT ook een groot aantal handmachines zowel op netspanning als op accu.
Met de slogan “Gegarandeerd sterk” refereren ze naar het belangrijkste handelsmerk van DeWALT: krachtige machines ontwikkelen.
Wera Logo

Wera:
Een specialist in handgereedschap om vast en los te draaien. U zal zeggen: schroevendraaiers en ratels, vinden we dat dan ook al niet bij de andere grote merken? Akkoord, maar weet wel dat Wera de specialist is, die zich enkel daarop focust, en daardoor de beste is voor schroevendraaiers, ratels, inbussleutels, bits, … Ze zoeken steeds naar verbetering en hebben dikwijls innovaties die ervoor zorgen dat je sneller werkt en meer kan doen met 1 gereedschap. Bekijk bijvoorbeeld volgend filmpje over de Zyklop ratel: De snelste ratel in de wereld.

  • WordPress
  • Google Plus
  • Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *