Innovaties voor professionals Pro4Pro

Bosch FlexiClick: de meest veelzijdige schroefboormachine

Minder mee te nemen en toch uitgerust voor elke klus. Het FlexiClick System voor Bosch GSR schroefboormachines biedt nog meer veelzijdigheid dankzij de eenvoudig te verwisselen opzetstukken.

Nauwkeuriger werken

man werkt met FlexiClick opzetstuk

Dankzij het excentrisch opzetstuk kun je met FlexiClick nauwkeurig gaten boren en schroeven indraaien in de krapste hoeken, zelfs zonder recht op het gat te kijken. Monteer het haaks opzetstuk en je hebt een haakse boormachine. De opzetstukken kunnen vergrendeld worden op 16 verschillende posities in een hoek van 360°.

Boren in beton

Met het unieke boorhameropzetstuk kan de FlexiClick-schroefboormachine omgebouwd worden tot een SDS Plus-boorhamer voor boren in beton met een maximale diameter van 10 mm.

Compacte power

De GSR 18V-90 FC Professional maakt deel uit van het Bosch Professional FlexiClick System. Met een koplengte van slechts 136 mm en een maximaal hard draaimoment van 64 Nm beschik je over een uiterst compacte en krachtige machine.

FlexiClick opzetstukken

FlexiClick opzetstukken

Het Bosch Professional FlexiClick System is er voor FlexiClick-schroefboormachines van 12V en 18V. Kies uit de beschikbare opzetstukken per voltklasse en je hebt maar één compacte machine nodig voor de meest uiteenlopende werkzaamheden op de bouwplaats.

  • WordPress
  • Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *