Boormachines Elektrisch en accugereedschap Gereedschap Merken

We hebben ons assortiment voor Bosch en Fein uitgebreid met veel nieuwe artikelen.

Als grootste en klantvriendelijkste webwinkel voor professioneel gereedschap in de Benelux blijven we ons aanbod actueel houden. In de afgelopen periode hebben we ons assortiment voor Bosch en Fein uitgebreid met veel nieuwe artikelen. Dat wil zeggen: nieuwe producten van Bosch en Fein bij Klium, want voor veel professionals in de bouw en de industrie zijn Bosch en Fein namen die tot de verbeelding spreken.

Bosch

De divisie Power Tools van Bosch is één van wereldmarktleiders op het gebied van draagbaar elektrisch gereedschap en accessoires voor elektrisch gereedschap. Eens te meer reden om bij Klium te kiezen voor een uitbreiding van het assortiment Bosch met ruim 4000 nieuwe artikelen van dit bekende merk.

Zo tref je per heden in ons assortiment nieuwe serie schuur- en schaafmachines, opbergmaterialen, dopsleutelgereedschappen, meetgereedschappen, verlichting, elektrisch gereedscap, accu gereedschap, stationair machines en artikelen voor werkplaatsinrichting van Bosch aan. In de onderstaande reeks lichten we aantal van deze nieuwe artikelen uit.

  • Eén van de nieuwe artikelen in ons assortiment is de Bosch GSS 280 AVE vlakschuurmachine. De behuizing met ontkoppelde schuureenheid zorgt voor een consistente aandrukkracht en garandeert resultaten van de hoogste kwaliteit. Onafgebroken werken wordt mogelijk gemaakt door de unieke technologie die trillingen dempt. De schuurzool met klithechting en klemsysteem maakt het makkelijk om schuurbladen perfect aan te brengen en te verwisselen.
Bosch GSS 283 AVE vlakschuurmachine
  • Ook de nieuwe Bosch GKS 18V-68 GC accucirkelzaag verdient een vermelding. Met maximale snoerloze zaagprestaties is deze accucirkelzaag vanwege de nieuwe BITURBO Brushless-technologie volledig gelijkwaardig aan een 1800 W met snoer. Een nieuw handgreepconcept dat perfecte controle in alle zaagposities mogelijk maakt zorgt voor een uitstekende ergonomie.
Bosch GKS 18V-68 GC accucirkelzaag
  • Tot slot willen wij ook de Bosch GKS 85 handcirkelzaag uitlichten. Door de motor met hoog prestatievermogen van 2200 W zorgt de Bosch GKS 18V-68 GC accucirkelzaag voor zaagsneden tot max. 85 mm. Een stalen voetplaat en een onderste beschermkap van persgietaluminium bieden de benodigde robuustheid voor veeleisende situaties en de geoptimaliseerde spaanafwijzer en turboblazer geven beter zicht op de zaaglijn.
Bosch GKS 85 handcirkelzaag

Fein

Fein staat bekend voor kwalitatief hoogwaardig elektrisch gereedschap en accessoires die zijn gemaakt voor het zware werk in de bouw en industriële sector. De Fein multimaster is een begrip, maar ook de andere elektrische gereedschappen van dit A-merk zijn populair bij professionals. Aanleiding voor ons om het assortiment Fein artikelen bij Klium uit te breiden met ruim 200 nieuwe gereedschappen en accessoires. In de onderstaande reeks lichten we aantal van deze nieuwe artikelen uit.

  • Zo is de Fein WSB 20-180 haakse slijper een van de nieuwe artikelen die in het oog springt. Deze haakse slijper combineert kracht met veiligheid en is daardoor ideaal voor professionele slijpwerkzaamheden. Zo heeft de motor een hoog vermogen – hoge afnamecapaciteit over het hele werkbereik – en een compleet veiligheidspakket met elektrisch remsysteem EBS, herstartblokkering en geleidelijke start. Ook het Fein snelspansysteem QuickIN draagt hieraan bij zodat je dit gereedschap veilig kunt spannen zonder sleutel.
Fein WSB 20-180 haakse slijper
  • Met de Fein ABH 18 select accuboorhamer levert Fein een extreem compacte en krachtige accuboorhamer met een slagenergie van 2 J voor het boren in beton tot 20 mm. Dit maakt dat je langer door kunt werken zonder snel vermoeid te raken vanwege de compacte vorm en het weinige aantal trillingen. Ook op het gebied van bescherming denkt Fein mee met de gebruiker door deze machine te voorzien van veiligheidskoppeling en overbelastingsbeveiliging.
Fein ABH 18 select accuboorhamer
  • Voor professionals en doe-het-zelvers is er de Fein Dustex 25 L nat-/droogzuiger om de werkplaats proper te houden. Een compacte, krachtige nat- en droogzuiger voor de aansluiting van elektrisch gereedschap in de werkplaats en bij de montage. Ideaal voor professionals die met deze krachtige turbine voor een volumestroom van 70 l/s en een onderdruk van 253 mbar gebruik willen maken van verschillende apparatuur. De 7,5 m netkabel en 4 m zuigslang zorgen dan ook voor een groot werkbereik.
Fein Dustex 25 L nat-/droogzuiger
  • WordPress
  • Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *