Pro4Pro

ASZN: ‘Meer mogelijk dan we kunnen beschrijven.’

‘Met systeemwanden is meer mogelijk dan wij hier kunnen beschrijven, wie weet, misschien bedenken wij samen met u wel een heel nieuw systeem!’ Dit citaat van de ASZN website is tekenend voor de visie van het bedrijf.

ASZN staat voor Afbouw Systemen Zuid Nederland. Ruim 15 jaar geleden van start gegaan als leverancier en installateur van systeemplafonds, is het bedrijf geëvolueerd tot een specialist in complete afbouwprojecten.

Veelzijdige dienstverlening

glazen scheidingswand

‘Compleet’ betekent ook echt compleet bij ASZN. Wat het bedrijf onderscheidt is het streven om opdrachtgevers alle zorgen over de afbouw uit handen te nemen. Naast systeemwanden en systeemplafonds in alle mogelijke uitvoeringen behoren brandpreventie en de installatie van zonnepanelen tot de specialismen. Maar evengoed leggen de vakmensen van ASZN vloeren, verrichten aftimmerwerk en schilderwerk en maken inbouwkasten en meubels op maat voor opdrachtgevers.

MS wanden en plafonds

Geen project te groot of te klein

 Derako plafond

Van de plaatsing van 35.000m2 Metall Stud wand tot een balie van tuinhout en van het massief houten Derako plafond in het Maxima Kinderziekenhuis tot de verbouwing van een badkamer of de bouw van een tuinhuisje, elk project wordt door het team van ASZN op dezelfde manier benaderd: met het doel de klant elke zorg uit handen te nemen.

balie van tuinhout
  • WordPress
  • Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *