Gereedschapsgordels en andere handige klusuitrusting

Gereedschapsgordels: van die professioneel ogende riemen met tassen, lussen en buidels. Timmerlieden, elektriciens en andere vakmensen die op locatie werken maken er allemaal gebruik van. Voor doe-het-zelvers die veel in en om huis klussen is zo’n uitrustingstuk ook bijzonder handig. Want wie kent het probleem niet: steeds weer die ladder op en af moeten voor een ander boortje of een nieuw schroefje…

Lees meer →

Waarom zou je kiezen voor een koolborstelloze boormachine?

Koolborstelloos, borstelloos of brushless: deze termen kom je steeds vaker tegen bij allerlei elektrisch aangedreven apparaten, van powertools tot stofzuigers. Wat wil koolborstelloos zeggen, en waarom is het vooral voor accugereedschap zoals schroefboormachines zo’n geweldige technologie?

Lees meer →

Bosch Blauw vs. Bosch Groen

Bosch is een bekend merk voor elektrisch en accugereedschap. Een merk met een goede reputatie op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Je kunt er blindelings voor kiezen, zou je denken, maar dat is niet helemaal het geval. Wanneer je voor Bosch kiest, moet je namelijk nog een andere keuze maken, want praktisch alle power tools van deze fabrikant zijn verkrijgbaar in twee verschillende productlijnen: Bosch Blauw en Bosch Groen.

Lees meer →