Acties en projecten Gereedschap Merken Over Klium

8 nieuwe merken bij Klium

Als grootste en klantvriendelijkste webwinkel voor professioneel gereedschap in de Benelux hebben we een reputatie hoog te houden. Daarom blijven we elke dag werken aan onze service en ons aanbod. In de afgelopen periode hebben we ons assortiment uitgebreid met 8 nieuwe merken. Dat wil zeggen: nieuw bij Klium, want voor veel professionals in de bouw en de industrie zijn het namen die klinken als een klok.

Expert

Expert bankschroef

Expert is een merk van Facom, wereldwijd marktleider in handgereedschap. Onder deze nuchtere merknaam biedt Facom een range handgereedschappen die speciaal zijn ontworpen voor professionals in de industrie en de automobielsector. Expert handgereedschappen voldoen aan alle geldende ISO- en DIN-normen.

Wiha

Wiha gereedschapsset

Het Duitse gereedschapsmerk Wiha staat al dik 70 jaar voor professionele topkwaliteit. Wiha is een merk met een breed assortiment VDE-handgereedschap voor elektriciens. Het Wiha gereedschap assortiment bestaat uit meer dan 3.500 gereedschappen, waaronder schroevendraaiers, momentgereedschappen, stiftsleutels, bits, kunstof hamers, tangen, meetgereedschappen en flexibele slangen.

Stabila

Stabila waterpas

Stabila houdt zich bij één specialiteit: professioneel meetgereedschap. Het leveringsprogramma loopt uiteen van bouwlasers en laserafstandsmeters tot waterpassen, duimstokken en meetlinten.

Tyrolit

Tyrolit afbraamschijf

Een topmerk in gebonden gereedschappen voor slijpen, doorslijpen, zagen, boren en afdraaien. Tyrolit levert complete systemen bestaande uit gereedschappen en machines voor de bouwnijverheid.

Sola

Sola rolbandmaat

Sola is in thuisland Oostenrijk maktleider in waterpassen. De meer dan 1500 producten van dit merk bieden professionele oplossingen voor letterlijk elke klus waar meten aan te pas komt. Het assortiment omvat onder meer vouwduimstokken, strijklatten en rijen, rolbandmaten, landmetermaten, winkelhaken, markeergereedschappen en een laserprogramma.

Carat

Carat diamantschijf

‘Als je er met Carat niet doorheen komt, kom je er nergens mee doorheen.’ Diamant gereedschap van Carat is onovertroffen in kwaliteit. Het aanbod van dit professionele topmerk omvat zaagmachines, diamantboren, slijpkoppen, diamantzagen, diamantvoegenfrezen en diamantboormachines.

Teroson

Teroson slijppasta

Onder de merknaam Teroson produceert Henkel een compleet productgamma voor verlijming, afdichting, coating en versterking voor de automotive sector en industriële assemblages. Teroson-systeemoplossingen beantwoorden volledig aan de wereldwijde normen.

Swarfega

Swarfega handreiniger

Het Britse merk Swarfega maakt industriële handreinigers die een grondige reiniging combineren met verzorgende eigenschappen. Het leveringsprogramma omvat speciale reinigers voor uiteenlopende toepassingen.

  • WordPress
  • Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *