Gereedschap Merken Over Klium

7 nieuwe merken bij Klium

De grootste webwinkel voor professioneel gereedschap in de Benelux is weer een stukje groter geworden. De afgelopen periode hebben we ons assortiment uitgebreid met 7 nieuwe merken, stuk voor stuk toonaangevend op hun terrein. Hier stellen we ze in het kort aan je voor.

Beha-Amprobe multimeter

De test- en meetinstrumenten van het Duits-Amerikaanse merk Beha-Amprobe zijn wereldwijd favoriet bij elektriciens. Het uitgebreide assortiment omvat installatietesters, apparatentesters (PAT), spanningzoekers en doorgangstesters, digitale multimeters, stroomtangen en thermometers. Bij Klium vind je nu specifieke Beha-Amprobe producten voor uiteenlopende sectoren als bouw, HVAC, elektrotechniek en industrie.

Rema rateltakel

Met meer dan 2.700 producten is Rema Hijstechniek ruim vertegenwoordigd bij Klium. Bekijk hier een kompleet scala aan hijsoplossingen, waaronder takels, hijsklemmen, kettingwerk, polyester hijsbanden, ladingzekering systemen en nog veel meer. Naast hijs- en hefproducten vind je in ons Rema assortiment ook oplossingen voor intern en extern transport en valbeveiliging.

Puma damesveiligheidsschoenen

De veiligheidsschoenen van het bekende sportmerk Puma onderscheiden zich in stijl en draagcomfort. Ze zijn licht en flexibel, en onder het sportieve design gaan de nieuwste technologieën schuil, zoals het Puma Cell System en de Sympatex Technology, kevlar beschermzolen, breathactive voering en demping. In onze Puma kollektie vind je schoenen voor specifieke gebruikerscategorieën, zoals Puma foodschoenen en Puma dameswerkschoenen.

Lumx werflamp

Het Belgische merk Lumx staat voor goed zicht onder alle werkomstandigheden. Lumx werflampen, hoofdlampen en zaklampen zijn van professionele topkwaliteit. Behalve lampen vind je in onze Lumx kollektie ook een uitgebreid assortiment elektrisch materiaal en toebehoren van Lumx, van kabels en stopcontacten tot stekkers in een groot aantal uitvoeringen.

Fami workmaster

Fami werkplaatsmeubilair verraadt zijn Italiaanse oorsprong door het aansprekende design. Daarnaast dankt dit merk zijn wereldwijde reputatie op het gebied van bedrijfsinrichting aan de industriële kwaliteit. Met meer dan 1.100 Fami producten in ons assortiment, vind je nu bij Klium onbeperkte combinatiemogelijkheden voor elke gewenste opstelling.

Inuteq koelvest

Hoe houd je het hoofd koel als je werkt bij hoge temperaturen? Met de toevoeging van Inuteq’s persoonlijke koeltechnologieën aan het assortiment, biedt Klium je nu een aantal effectieve oplossingen. Inuteq helpt niet alleen wielrenners, voetballers, Formule-1 coureurs en andere topsporters koel en comfortabel te blijven, maar maakt ook speciale producten voor de industrie.

Gesipa accublindklinknageltang

De Duitse fabrikant Gesipa is een wereldwijde expert in gereedschappen en systemen voor blindklinktechnologie. Het uitgebreide productengamma omvat specifieke producten voor uiteenlopende industrieën. De slanke lichtgewicht gereedschappen van Gesipa zijn speciaal ontworpen om professionals te helpen bij het klinken in krappe werkruimten en op moeilijk bereikbare plekken.

  • WordPress
  • Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *