3 nieuwe merken: Fischer, Festool en Phantom

3 nieuwe merken: fisher, festool en phantom

Vanaf vandaag vind je 3 nieuwe merken in ons gamma gereedschap:

Fisher
Iedereen kent Fischer wel van de pluggen waarin het merk ondertussen de standaard is. Fischer heeft echter een groter gamma bevestigingsmaterialen gaande van nagels, schroeven tot buisbevestigingssystemen, bouwverankeringen en chemische verankering.

Festool
Festool is een Duits producent van elektrisch gereedschap voor de bouw, gespecialiseerd in gereedschap voor houtbewerking (decoupeerzagen, cirkelzagen, afkortzagen, bovenfrezen, verbindingsfrezen (met DOMINO systeem), schuurmachines,…)

Festool concentreert zich vooral op efficiënt werken zodat kosten besparend kan gewerkt worden. Snelwisselsytemen en handige accessoires zorgen ervoor dat u professioneel en sneller kan werken:
Professioneel door bijvoorbeeld:

  • geleiderails die splinteren voorkomen en een exacte zaagsnede garanderen
  • het Domino systeem om pen/gat verbindingen 100% spelingsvrij en accuraat te maken

Snel door bijvoorbeeld:

  • het FastFix systeem waarmee je snel een zaagblad kan wisselen
  • het vacuüm opspansysteem VAC SYS dat toelaat met slechts 1 handeling een werkstuk aan alle kanten te bewerken (360° draaibereik, 90° zwenkbereik)

Wist u trouwens dat Festool de uitvinder was van de verschillende gereedschappen zoals de vlakschuurmachine en de handcirkelzaag met geleiderail ?

Phantom
Phantom heeft doorheen heel Europa een sterke reputatie opgebouwd vanwege de hoge kwaliteit van zijn boren,frezen en taps voor metaalbewerking, maar heeft ook houtboren en steen SDS-beitels in zijn gamma.
Het Phantom HP2 gamma bied boren en taps aan die geschikt zijn voor alle materialen (harde roestvrij staal, gietijzer, aluminium en hoog-gelegeerde staalsoorten).

  • WordPress
  • Google Plus
  • Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *